Αυτοκίνητο έπεσε από γέφυρα στην Τουρκία – Χάθηκε ολόκληρη οικογένεια [video]

Ο πατέρας, η μητέρα και τα δύο παιδιά, έχασαν τη ζωή τους στην Τουρκία όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε από γέφυρα στα Άδανα.

  • -
  • -

Σε διπλή διαχωριστική γραμμή και πάνω σε γέφυρα πότε δεν επιχειρείς προσπέραση. Δυστυχώς, στη συγκεκριμένη περίπτωση, μια ολόκληρη οικογένεια ξεκληρίστηκε, όταν ο πατέρας που οδηγούσε έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και αυτό έπεσε στο νερό.

Όπως φαίνεται από τα πλάνα που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, δύο αυτοκίνητα επιχειρούν προσπέραση πάνω στη γέφυρα. Το τρίτο αυτοκίνητο που βγαίνει και αυτό για προσπέραση δεν έχει αντιληφθεί τα άλλα δύο και όταν στρίβει το τιμόνι πάλι δεξιά, δεν μπορεί να διατηρήσει τον έλεγχο.

tourkia

Το λευκό sedan στο οποίο επιβαίνει η οικογένεια φεύγει μια αριστερά και έπειτα δεξιά, σπάει τα προστατευτικά και φεύγει στο κενό. Πέφτει στο νερό και όλοι χάνονται. Ο 37χρονος πατέρας, η 35χρονη γυναίκα και τα δύο παιδιά, ηλικίας 16 και 13 ετών πνίγονται.

Οι 3 από αυτούς εντοπίστηκαν έπειτα από ώρες μέσα στο όχημα εγκλωβισμένοι. Το ένα παιδί κατάφερε αρχικά να βγει από το αυτοκίνητο και σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα επιχείρησε να κολυμπήσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...