Toyota Yaris πωλείται μεταχειρισμένο πάνω από 55.000 ευρώ στην Ελλάδα - Τι ξεχωριστό έχει

Το δημοφιλές supermini των Ιαπώνων αποτελεί ένα από τα best-seller στη χώρα μας εδώ και χρόνια. Τι το διαφορετικό έχουν όμως τα αυτοκίνητα των αγγελιών που θα δείτε παρακάτω και κοστίζουν τόσο πολύ;

  • -
  • -

Η κατηγορία των supermini ανέκαθεν αποτελούσε πόλο έλξης για το αγοραστικό κοινό, αλλά το Toyota Yaris καταφέρνει να ξεχωρίσει ανάμεσα στους ανταγωνιστές τους όπως ελάχιστα αυτοκίνητα μπορούν. Αυτό οφείλεται σε στοιχεία όπως η αξιοπιστία, το χαμηλό κόστος χρήσης και οι μοντέρνες τεχνολογίες. Όλα αυτά το κάνουν εξαιρετικά δημοφιλές τόσο στην αγορά των καινούργιων αυτοκινήτων, όσο και στην αγορά των μεταχειρισμένων.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που το ιαπωνικό supermini διατηρεί μία αρκετά υψηλή μεταπωλητική αξία. Αν ψάξουμε όμως για μεταχειρισμένα Yaris στο διαδίκτυο και ταξινομήσουμε την αναζήτηση από τα ακριβότερα προς τα φθηνότερα, θα δούμε τα πρώτα μεταχειρισμένα να πωλούνται σε τιμές που ξεπερνούν τις 55.000 ευρώ. Γιατί συμβαίνει αυτό; Τι το ιδιαίτερο έχουν τα συγκεκριμένα μοντέλα;

1

Φυσικά για όσους δεν το κατάλαβαν, τα Yaris που πωλούνται σε αυτές τις τιμές φυσικά δεν είναι τα απλά συμβατικά supermini που συναντάμε, αλλά η κορυφαία, σκληροπυρηνική έκδοση του μοντέλου που ακούει στον τίτλο GR. Με εξαίρεση το όνομα, τα φανάρια και τα πάνελ των θυρών, το GR Yaris δεν έχει καμία σχέση με το υβριδικό μοντέλο που φημίζεται για την οικονομία του.

2

Το Toyota GR Yaris, από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε εξέπληξε κοινό και κριτικούς χάρη στον καθαρόαιμο σπορ χαρακτήρα του, το αγωνιστικό του DNA και την rally-replica αύρα που θύμιζε κάτι από τα παλιά. Οι τιμές που αναφέραμε αφορούν την pre-facelift εκδοχή του μοντέλου, με τους 261 ίππους. Θυμίζουμε πως πλέον στη χώρα μας διατίθεται και η ανανεωμένη εκδοχή, η οποία φέρει σημαντικές βελτιώσεις, η ισχύς έχει ανέβει στους 280 ίππους και για πρώτη φορά είναι διαθέσιμη και με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

3

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα για το ανανεωμένο Toyota GR Yaris

Σύμφωνα με τον τοπικό αντιπρόσωπο, το νέο μοντέλο ξεκινά από 66.670 € συνδυασμένο με το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 σχέσεων και από 70.310 € με το αυτόματο 8άρι. Αν πάλι θέλετε την προηγούμενη, αλλά αντίστοιχα εντυπωσιακή γενιά του, μπορείτε να βρείτε στις αγγελίες με τα μεταχειρισμένα δείγματα που ξεκινούν από τις 40.000 € και φτάνουν έως τις 57.000 €.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...