Volkswagen Caddy Van: Ο ιδανικός συνεργάτης για τον επαγγελματία!

Για τον επαγγελματία το αυτοκίνητο δεν είναι απλά ένα μεταφορικό μέσο. Και το νέο Volkswagen Caddy Van είναι ο καλύτερος συνεργάτης που μπορείς να έχεις.

  • -
  • -

Το αυτοκίνητο για τον επαγγελματία δεν είναι απλά ένα μεταφορικό μέσο. Είναι ένα εργαλείο δουλειάς, με το οποίο συμβιώνει καθημερινά και του επιτρέπει να ολοκληρώνει τις δραστηριότητες και εργασίες του. Από τη δεκαετία του ’80, η Volkswagen είναι πρωτοπόρος στην κατηγορία, με το Caddy Van, το οποίο έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και θεωρείται ο ιδανικός συνεργάτης, έτοιμος να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση. Η νεότερη 5η γενιά του απόλυτου επαγγελματικού, αλλάζει τις ισορροπίες στην κατηγορία, αφού είναι το πρώτο van της Volkswagen που βασίζεται στην πλατφόρμα MQB της γερμανικής μάρκας. Τι κερδίζει ο επαγγελματίας; Ακολουθεί η απάντηση... 

Όπως σε ένα επιβατικό…

Η χρήση της πλατφόρμας MQB στη νεότερη γενιά του επιτυχημένου μοντέλου, σημαίνει ότι το Caddy Van μπορεί να υιοθετήσει όλες τις προηγμένες τεχνολογίες που συναντάμε στα μοντέλα της Volkswagen σήμερα. Έτσι, προσφέρει μία υπερπλήρη σουίτα υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού, που αποτελείται από συνολικά 19 συστήματα υποβοήθησης, τα οποία καθιστούν τις καθημερινές μετακινήσεις σου, απόλυτα ασφαλείς. Μεταξύ άλλων, σε αυτά περιλαμβάνονται το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, αλλαγής λωρίδας και απόστασης από το προπορευόμενο αυτοκίνητο, υποβοήθηση κατά την έξοδο από θέση στάθμευσης, αλλά και το Trailer Assist, που βοηθάει τα μέγιστα στους ελιγμούς με τρέιλερ.

Ένας επαγγελματίας με γούστο!

Το γεγονός ότι το Caddy Van απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες, δεν σημαίνει πως πρέπει να είναι άχαρο ή συντηρητικό. Η ταυτότητα του είναι ευδιάκριτη και αμέσως καταλαβαίνεις πως πρόκειται για μοντέλο της Volkswagen, συνδυάζοντας όμως τα δυναμικά στοιχεία με τον υψηλό βαθμό πρακτικότητας. Κάθε λεπτομέρεια στο αμάξωμα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την λειτουργικότητα, αλλά με κομψό τρόπο. Διατίθεται σε δύο διαφορετικά αμαξώματα, με το μεταξόνιο να αγγίζει τα 2.775 mm στην έκδοση Van, όταν στην Van Maxi φτάνει τα 2.970 mm. Αυτό σημαίνει πως προσφέρεται με δύο διαφορετικά μήκη αμαξώματος (4,500 mm και 4,853 mm), στοιχείο που αναμφίβολα θα εκτιμήσει ο επαγγελματίας. 

Ικανό να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση!

Φυσικά, εκτός από την άνεση, αυτό που αναζητά ο επαγγελματίας είναι κορυφαίοι χώροι στο εσωτερικό. Και η 5η γενιά του νέου Caddy Van προσφέρει σήμερα μεγαλύτερη ευρυχωρία από ποτέ! Το Caddy Van παρέχει χώρο φόρτωσης 3,1 κ.μ., ενώ στο Caddy Van Maxi η χωρητικότητα ανεβαίνει στα 3,7 κ.μ. Η νέα πλατφόρμα και ο επανασχεδιασμένος πίσω άξονας, σου επιτρέπουν πλέον να τοποθετήσεις μία ευρωπαλέτα στο πίσω μέρος του Caddy Van! Το μέγιστο πλάτος μεταξύ των τροχών έχει αυξηθεί 1.230 mm, ενώ το μέγιστο μήκος του χώρου φόρτωσης έως το διαχωριστικό είναι 1.797 mm για την έκδοση Van και 2.150 mm για την Van Maxi. Αυξημένο είναι το πλάτος και των συρόμενων πορτών, αγγίζοντας τα 840 mm αντί για τα 701 mm της προηγούμενης γενιάς. Επιπλέον, η οροφή του αντέχει έως και 100 kg, προσθέτοντας με αυτόν τον τρόπο έναν επιπλέον σημαντικό χώρο φόρτωσης.

Εκτός από τεράστιες δυνατότητες φόρτωσης, το νέο Caddy Van προσφέρει μία σειρά από ανέσεις, που ο επαγγελματίας σίγουρα θα εκτιμήσει. Μία από αυτές είναι το ξεχωριστό κλείσιμο του χώρου φόρτωσης, με τις πόρτες της καμπίνας να μένουν κλειστές όση ώρα ο χώρος φόρτωσης είναι ανοικτός. Ακόμα, διαθέτει ηλεκτρική υποβοήθηση για τις συρόμενες πόρτες, λειτουργία εκκίνησης και κλειδώματος χωρίς κλειδί, αλλά και μεταλλικές πίσω πόρτες! Επιπλέον, μία σειρά από έξυπνες λύσεις, όπως η παρουσία πρίζας 230-V, ο φωτισμός LED του χώρου φόρτωσης, η ανοικτή θήκη πάνω από τον πίνακα οργάνων και το συρτάρι στο έδρανο του καθίσματος, θα φροντίσουν να λύσουν τα χέρια του επαγγελματία και να κάνουν τη ζωή του ευκολότερη… 

Στα υψηλά στάνταρ της Volkswagen…

Το Caddy Van ακολουθεί τα υψηλά στάνταρ της Volkswagen προσφέροντας κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο και ανάλογη ποιότητα κατασκευής. Βλέπετε, χαρίζει στον επαγγελματία μία ιδανική καμπίνα επιβατών, χωρίς κανένα συμβιβασμό σε επίπεδο εξοπλισμού και άνεσης. Το περιβάλλον είναι απόλυτα ψηφιακό, με την οθόνη αφής των 10 ιντσών να φιλοξενεί το σύστημα πολυμέσων. Όποια εφαρμογή και αν χρειάζεσαι, το σύστημα πλοήγησης, αλλά και online υπηρεσίες όπως το We Connect της Volkswagen είναι διαθέσιμα μέσα από το κορυφαίο και εύχρηστο infotainment του Caddy. Και αν δεν σας αρκούν αυτά, στο εσωτερικό του θα βρείτε στοιχεία όπως ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Digital Cockpit, ο φωνητικός έλεγχος, αλλά και το πολυλειτουργικό τιμόνι. Είπαμε, κανένας απολύτως συμβιβασμός!

Με τους πλέον αποδοτικούς κινητήρες

Για να σταθεί στο ύψος κάθε περίστασης, το Caddy Van διατίθεται με μία σειρά αποδοτικών κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, που συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, αλλά και το αυτόματο διπλού συμπλέκτη DSG! Ο κινητήρας βενζίνης TSI των 1.500 cc έχει απόδοση 114 ίππους και 220 Nm, και έχει κατανάλωση 6,6 lt/100 km. Ο δίλιτρος TDI προσφέρεται με τρεις διαφορετικές ιπποδυνάμεις, και συγκεκριμένα 75, 102 και 112 ίππους, προσφέροντας εξαιρετική οικονομία καυσίμου και μεγάλη χιλιομετρική ελευθερία. Κατά μέσο όρο, η μέση κατανάλωση που προσφέρει είναι 5,1 lt/100 km, διαθέτοντας μάλιστα και νέο βελτιωμένο σύστημα καθαρισμού καυσαερίων με AdBlue

To δεξί σου χέρι!
To Volkswagen Caddy Van δεν είναι ακόμα ένα επαγγελματικό όχημα. Είναι ένα αυτοκίνητο εργαλείο-δουλειάς, που λύνει τα χέρια του επαγγελματία στην ολοκλήρωση των εργασιών του. Η χωρητικότητα και ο χώρος φόρτωσης ξεπερνάει κάθε προσδοκία, προσφέροντας παράλληλα κορυφαία στοιχεία πρακτικότητας. Το σημαντικότερο, όμως, είναι πως ο επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα να ζει σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, καθιστώντας τη καθημερινότητα του στην καμπίνα του Caddy Van εξαιρετικά άνετη. Σήμερα, το Caddy Van μπορεί να γίνει ο συνεργάτης και το δεξί σου χέρι, με μόλις 21.095 €! Βέβαια, αν προτιμάς τη λύση του leasing, η Volkswagen στο προσφέρει με το πρόγραμμα μακροχρόνιας μίσθωσης Volkswagen LeasePro και μηνιαίο μίσθωμα μόλις 290 €. Μάθε περισσότερα για το Caddy Van και δες το από κοντά σε έναν από τους επίσημους εμπόρους ή αντιπροσώπους της Volkswagen και γνώρισε τον ιδανικό συνεργάτη σου.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...