Ψάρι πέφτει από τον ουρανό και σπάει το παρμπρίζ ενός Tesla - Δείτε το απίστευτο video!

Ένα ψάρι έπεσε από τον ουρανό και έσπασε το παρμπρίζ ενός Tesla. Όσο παράλογο κι αν ακούγεται, είναι πραγματικό περιστατικό. Αν δεν μας πιστεύετε, δείτε το video.

  • -
  • -

Θα μπορούσε να είναι φάρσα, μία ψεύτικη ιστορία ή απλά, λόγια ενός φαντασιόπληκτου. Αλλά όχι. Υπάρχει video που δείχνει ένα ψάρι να πέφτει από τον ουρανό πάνω στο παρμπρίζ ενός Tesla και να το σπάει.

Ναι, όσο παράλογο κι αν ακούγεται πρόκειται για πραγματικό περιστατικό που έγινε στην Αμερική. Κι εμείς αναρωτιόμαστε. Τι θα είπε αυτός ο άνθρωπος στην ασφαλιστική όταν την πήρε τηλέφωνο;

spasmeno-parmpriz-tzami-tesla

Σε ποια περιοχή έγινε το περιστατικό με το ψάρι πάνω στο παρμπρίζ του Tesla;

Ο Τζεφ και η Σύνθια Λεβίν από το Atlantic Highlands του Νιου Τζέρσεϊ έζησαν μια εμπειρία που δύσκολα πιστεύεται. Ένα ψάρι, πιθανόν θήραμα αετού, έπεσε πάνω στο Tesla τους και έσπασε το παρμπρίζ. Το αυτοκίνητό τους ήταν σταθμευμένο κοντά στον ποταμό Navesink και τον κόλπο Sandy Hook, περιοχές όπου ζουν μεγάλοι πληθυσμοί ψαριών.

Δείτε ακόμαTesla: «Οι μπαταρίες μας δε θέλουν ποτέ αντικατάσταση»

Η κάμερα του Tesla κατέγραψε την στιγμή που το ψάρι έπεσε από τον ουρανό και προκάλεσε τη ζημιά. Η Σύνθια περιέγραψε τη σκηνή λέγοντας: «Το αυτοκίνητο άρχισε να κορνάρει ανεξέλεγκτα, κάτι που δεν είχαμε ξανακούσει, και δεν ήξερα πώς να το κλείσω». Ο Τζεφ, ο οποίος ήταν στην αυλή εκείνη τη στιγμή, άκουσε τον θόρυβο αλλά δεν έδωσε σημασία. Όταν πλησίασαν το αυτοκίνητο, είδαν τα ίχνη από λέπια και αίμα στο παρμπρίζ.

psari-fish-tesla

Πώς γίνεται ένα ψάρι να πέσει από τον ουρανό και να σπάσει το παρμπρίζ του Tesla;

Οι Λεβίν πιστεύουν ότι ο «δράστης» ήταν ένας αετός που ζει στην περιοχή τους. «Έχουμε και μια φωλιά αετού στην αυλή μας… έτσι πιστεύουμε ότι ήταν πιθανώς ο αετός», δήλωσε η Σύνθια στο NJ.com.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα ψάρι που πέφτει από τον ουρανό προκαλεί ζημιές. Τον Αύγουστο του 2023, ένα άλλο ψάρι έπεσε σε μια γραμμή ρεύματος στο Νιου Τζέρσεϊ, προκαλώντας διακοπή ρεύματος για αρκετές ώρες.

Αυτές οι περίεργες ιστορίες μας θυμίζουν ότι η φύση μπορεί να είναι απρόβλεπτη και μερικές φορές, οι πιο παράδοξες καταστάσεις μπορούν να συμβούν στην καθημερινότητά μας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...