Top 10 Μοντέλα 22 – 28 Ιουλίου

Top 10 Μοντέλα 22 – 28 Ιουλίου

Μικρές οι αλλαγές στη λίστα αυτής της εβδομάδας, ενώ συνεχίζουμε να έχουμε δύο γενιές του ίδιου μοντέλου εντός της δεκάδας.

  • -
  • -

Το εβδομαδιαίο Top 10 δείχνει τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες, σύμφωνα με τις δικιές σας προτιμήσεις. Κρίνοντας από τη λίστα που έχουμε σήμερα και την αντίστοιχη την προηγούμενης εβδομάδας, μικρές είναι οι διαφοροποιήσεις στις προτιμήσεις σας, ενώ το συμβάν με τις δύο γενιές του ίδιου μοντέλου μαζί στην ίδια δεκάδα συνεχίζεται. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Ξεκινώντας από την κορυφή, η πρώτη τριάδα έμεινε ανέπαφη, με τα Toyota Aygo X, Suzuki Ignis και Kia Picanto να συμπληρώνουν το βάθρο για ακόμη μία φορά με αυτή τη σειρά. Πίσω τους το Mitsubishi Space Star παρέμεινε στην 4η θέση, ενώ στην ενδοοικογενειακή μάχη το FIAT Panda ξεπέρασε το FIAT 500 για την τελευταία θέση της πεντάδας. Πιο πίσω, στο νούμερο 7 το Seat Ibiza παρέμεινε ακλόνητο, ενώ το Renault Clio προσπέρασε και πάλι την προηγούμενη γενιά του Suzuki Swift, ανεβαίνοντας στο 8. Τέλος, τα δύο Suzuki Swift κλείνουν το Top 10, με τον παλιό να κάνει τα «κόλπα» του και να βρίσκεται για ακόμη μία φορά μπροστά από τη νέα γενιά.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...