Το νησί με τα φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια – Έχει 20 ευρώ το αυτοκίνητο

Σε αυτό το νησί πηγαίνεις σε λιγότερο από 1 ώρα από το λιμάνι του Πειραιά. Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για 2 άτομα και αυτοκίνητο είναι από τα φθηνότερα στην Ελλάδα.

  • -
  • -

Το φετινό καλοκαίρι, με τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων να έχουν εκτοξευθεί στα ύψη, άπαντες αναζητούν τις πιο οικονομικές επιλογές. Πολλοί επιλέγουν να μεταβούν σε τόπους όπου δεν χρειάζονται να πάρουν καν πλοίο, ενώ άλλοι αναζητούν προορισμούς που είναι κοντά στην Αθήνα.

Ένα από τα νησιά που αξίζει να επισκεφθεί κάποιος, καθώς συνδυάζει τις όμορφες παραλίες με το καλό και προσιτό οικονομικά φαγητό, ενώ συνάμα είναι μια ανάσα δρόμος από το λιμάνι του Πειραιά, είναι η Αίγινα.

aigina

Το νησί του Αργοσαρωνικού αναδεικνύεται σε δημοφιλή προορισμό τόσο για μονοήμερες εξορμήσεις, όσο και εβδομαδιαίες αποδράσεις. Πρόκειται για ένα από τα ελάχιστα νησιά που καλύπτουν κάθε ανάγκη και το βασικότερο όλων, δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να το επισκεφθείς.

63 ευρώ για το πήγαινε-έλα με αυτοκίνητο

Από το βασικό λιμάνι της Αθήνας υπάρχουν δρομολόγια σχεδόν κάθε ώρα, με τις τιμές να είναι από τις πλέον προσιτές. Κατά την αναζήτησή μας σε μεγάλη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών, διαπιστώσαμε πως για να μεταβεί ένα ζευγάρι με αυτοκίνητο θα χρειαστεί να δαπανήσει για ακτοπλοϊκά εισιτήρια 63 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Το νησί της Ελλάδας που αποθεώνουν τα διεθνή ΜΜΕ - Θες 530 ευρώ με ΙΧ για ακτοπλοϊκά

aigina

Πρόκειται για την πιο οικονομική επιλογή στο συγκεκριμένο δρομολόγιο με το πλοίο NISSOS Aegina, το οποίο πραγματοποιεί το ταξίδι σε 1 ώρα και 25 λεπτά. Το εισιτήριο για τον επιβάτη ανάλογα την ημέρα κοστίζει από 8,50 έως 10,50 ευρώ και για ένα συμβατικό αυτοκίνητο από 20 έως 24 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...