Φθηνότερο 2.500 ευρώ το best seller της Opel - Κάτω από 18.000 ευρώ η τιμή του

Κάτω από 18.000 ευρώ πέφτει η τιμή του Opel Corsa στην Ελλάδα, χάρη στην προωθητική ενέργεια που ανακοίνωσε η εταιρεία. Δείτε την τιμή και ποιες εκδόσεις αφορά.

  • -
  • -

Το Opel Corsa είναι από τα πιο αγαπημένα αυτοκίνητα στην Ελλάδα, σημειώνοντας διαχρονικά ισχυρές πωλήσεις. Το μοντέλο της γερμανικής μάρκας ανήκει σε μία κατηγορία που επιλέγει σημαντική μερίδα των αγοραστών, εκείνη των supermini ή μικρών ή κατηγορία Β, όπως ονομάζεται επίσημα.

Τώρα η Opel προχωρά σε μία σημαντική προωθητική ενέργεια, προσφέροντας τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να αποκτήσουν το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο στην Ελλάδα για το 2023, στην πιο χαμηλή τιμή.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/daaf40c5f6277d858d14def0f068f339.jpg

Ποια είναι η τιμή του Opel Corsa με την προσφορά;

Η προωθητική ενέργεια εφαρμόζεται σε όλη την γκάμα του μοντέλου, όμως το μεγαλύτερο όφελος εμφανίζεται στη βασική έκδοση

Δείτε ακόμα: Στην Ελλάδα το πιο δυνατό Opel Corsa - Η τιμή του

Με αυτήν την προσφορά το Opel Corsa ξεκινά από 17.900 ευρώ, τιμή που αφορά την βασική έκδοση με την ονομασία Edition Pack και τον κινητήρα βενζίνης 1,2 lt με τους 75 ίππους και το χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/5d57d81d0494926a936af4ed55bcf5a0.jpg

Τι εξοπλισμό έχει η βασική έκδοση του Opel Corsa στην Ελλάδα;

Η βασική έκδοση του Opel Corsa στην Ελλάδα έρχεται με στοιχεία όπως οθόνη 10 ιντσών για το infotainment, πίνακα οργάνων με οθόνη 3,5 ιντσών για ενημέρωση του οδηγού, χειριστήρια στο τιμόνι, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, προειδοποίηση παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας, ειδοποίηση κόπωσης οδηγού, αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω,  φώτα ημέρας LED και προβολείς ομίχλης LED.

Εδώ, αξίζει να σημειώσουμε πως, το Opel Corsa ήταν το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο για το 2023, συνολικά, ανεξάρτητα από την κατηγορία, έχοντας σημειώσει 5.845 ταξινομήσεις στη διάρκεια του τελευταίου ολοκληρωμένου δωδεκάμηνου.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...