Διάσημος σεφ έδωσε 500.000 ευρώ για αυτοκίνητο – Έχει τελική 340 km/h

Με τόσα χρήματα που βγάζει ο σεφ, μπορεί να αποκτήσει οτιδήποτε επιθυμεί. Το τελευταίο του απόκτημα είναι ένα συλλεκτικό supercar, το οποίο κατασκευάστηκε σε μόλις 499 μονάδες.

  • -
  • -

Είναι ένα από τους διασημότερους σεφ στον κόσμο. Ένας superstar στον κόσμο της μαγειρικής τέχνης, ιδιοκτήτης δεκάδων εστιατορίων, παρουσιαστής στην τηλεόραση και επιτυχημένος επιχειρηματίας. Ο λόγος για τον Gordon Ramsay, του οποίου η περιουσία εκτιμάται τουλάχιστον στα 200 εκατ. ευρώ.

ramsay

Ο πιο διάσημος μεταξύ των πλουσιότερων σεφ στον κόσμο, εκτός από λάτρης της μαγειρικής, είναι και λάτρης των γρήγορων αυτοκινήτων. Το γκαράζ του κοσμούν ορισμένα εκ των πιο ονειρικών τετράτροχων, όπως η LaFerrari, το Ford GT, η Aston Martin Valour, η McLaren Senna, η Porsche 918 Spyder και η Ferrari F430 GTB.

Δείτε ακόμη: Στέφανος Τσιτσιπάς: Με Aston Martin αξίας 1 εκατ. ευρώ στο Μονακό! [video]

Πρόσφατα, ο 58χρονος Βρετανός, αγόρασε ένα ακόμη supercar της Aston Martin και συγκεκριμένα την DBS 770 Ultimate. Το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από τον V12 5,2 λίτρων twin-turbo κινητήρα απόδοσης 770 ίππων και 900 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, έχοντας τελική ταχύτητα 340 km/h.

ramsay

Ο Ramsay είναι ένας από τους 499 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που αγόρασαν την Aston Martin DBS 770 Ultimate. Το λαμπερό όχημα του σεφ εξοπλίζεται με carbon-κεραμικά φρένα και Sports Plus καθίσματα, φέρει ελαστικά διαστάσεων 265/35 μπροστά και 305/30 πίσω με ζάντες 21 ιντσών, έχει carbon διαχύτη, πτέρυγα και αεροδυναμικά βοηθήματα.

Για να το αγοράσει, ο σεφ έδωσε περίπου 500.000 ευρώ.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...