Πήραν τα πάντα από επιχειρηματία αλλά αυτός οδηγεί Lamborghini Urus

Γίνεται να σου έχουν δεσμεύσει όλη την περιουσία αλλά να συνεχίζεις να κυκλοφορείς με αυτοκίνητο αξίας 240.000 ευρώ; Όπως αποδεικνύεται, όλα είναι εφικτά…

  • -
  • -

Τελικά σε όλα τα κράτη, πάνω κάτω τα ίδια γίνονται. Οι πλούσιοι δηλαδή θα κάνουν τις «απατεωνιές» τους -όχι όλοι φυσικά- αλλά στο τέλος, θα τη βγάλουν καθαρή. Τρανό παράδειγμα, το συγκεκριμένο του Βρετανού επιχειρηματία, Adam Taylor.

Όλα… στάχτη

Ο εν λόγω επιχειρηματίας, μέσω μιας εταιρείας του (ATE Farms), αγόρασε μια ιστορική παμπ στο Himley της Βρετανίας. Ως εδώ όλα καλά. Έλα όμως που μερικές ημέρες αργότερα η παμπ καταστράφηκε ολοσχερώς έπειτα από μια μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στο εσωτερικό της!

Ο Adam Taylor ζήτησε προφανώς τα χρήματα της ασφάλειας και κάπου εκεί ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι των παρανομιών. Η πυροσβεστική που βρέθηκε στο σημείο δεν βρήκε το παραμικρό στοιχείο που να υποδηλώνει κάποια «βλάβη» στο δίκτυο αερίου ή στο ηλεκτρολογικό κύκλωμα του κτηρίου. Μίλησε για την ακρίβεια ευθέως για εμπρησμό.

Η ασφαλιστική αρνήθηκε να δώσει τα χρήματα της ασφάλειας στον Taylor, ο ίδιος αρνήθηκε φυσικά ότι είχε την οποιαδήποτε ανάμειξη στην πυρπόληση της παμπ Crooked House, ενώ και τα 6 άτομα του προσωπικού που συνελήφθησαν και ανακρίθηκαν αφέθηκαν όλα ελεύθερα.

Το θέμα πήρε διαστάσεις, διότι η συγκεκριμένη παμπ ήταν από τις παλαιότερες στην περιοχή, και άρχισε να ακούγεται έντονα το όνομα του τελευταίου ιδιοκτήτη, του Adam Taylor δηλαδή. Τότε, ένας ιδιοκτήτης εταιρείας σκυροδέματος στην περιοχή αντιλήφθηκε ποιος είναι ο εν λόγω κύριος και πήγε στην Αστυνομία, όπου δήλωσε ότι και ο ίδιος τον έχει μηνύσει πριν από 6μήνες για αθέτηση συμφωνίας και για μη καταβολή χρημάτων από αγοραπωλησία που είχαν οι δύο τους!

Οι καταγγελίες άρχισαν να πέφτουν βροχή και από άλλα θύματα του Adam Taylor, ώσπου ανέλαβε δράση, το δικαστήριο. Ο δικαστής, Justice Fancourt αφού εξέτασε τις υποθέσεις δε βρήκε το στοιχείο εκείνο που θα καταδίκαζε τον Taylor για τις απάτες του, «πιάστηκε» ωστόσο από μικρότερες αποδείξεις ενοχής του, με αποτέλεσμα να τον «διατάξει» να μην ξοδεύει πάνω από 2.000 £ την εβδομάδα, εκτός κι εάν πληρώσει εγγύηση 6 εκατομμυρίων λιρών. Διέταξε επίσης να γίνει εξονυχιστικός οικονομικός έλεγχος σε όλες του τις εταιρειές, με αποτέλεσμα μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση, ο Taylor, να μην έχει κανέναν «λόγο» στις επιχειρήσεις του.

Η γυναίκα του έχει Mercedes G-Wagon

Παρόλα αυτά, ο ίδιος συνεχίζει να κυκλοφορεί με μια Lamborghini Urus αξίας 240.000 ευρώ, στη σύζυγό του έχει πάρει μια Mercedes G-Wagon, ενώ και ο γιος του στενού συνεργάτη του, ηλικίας μόλις 24 ετών, εθεάθη σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής να οδηγεί μια επίσης ολοκαίνουργια Lamborghini Urus.

Δείτε ακόμα: Ρώσος πούλησε... ανύπαρκτες Ferrari σε εκατομμυριούχους

Αυτά τα ωραία λοιπόν συμβαίνουν όχι μόνο στη χώρα μας αλλά… παντού. Φαίνεται πως τελικά υπάρχει συνταγή για να γίνει κανείς εκατομμυριούχος εύκολα και γρήγορα. Να είναι… απατεώνας.  

Πηγή: The Sun

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...