Το Nissan Qashqai με τη χαμηλότερη κατανάλωση – Καίει 5,1 lt στα 100 km

Το Nissan Qashqai είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα στην Ελλάδα, το οποίο έρχεται με αρκετά οικονομικούς κινητήρες. Ποιος είναι εκείνος που έχει τη χαμηλότερη κατανάλωση βενζίνης;

  • -
  • -

Διαχρονικά το Nissan Qashqai, ένα από τα πιο αγαπημένα αυτοκίνητα στην Ελλάδα προσφέρει έναν συνδυασμό που καλύπτει πολλαπλές ανάγκες, με τον οικογενειακό προσανατολισμό να είναι ένα από τα βασικά του πλεονεκτήματα.

Ένα από τα τού του ιαπωνικού SUV είναι ότι προσφέρεται αποκλειστικά με υβριδικούς κινητήρες, γεγονός που μεταφράζεται σε χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, όποιο σύνολο κι αν επιλέξει ο αγοραστής.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/a190f904e60d07cf0555e361a0c6a0c7.jpg

Η έκδοση του Nissan Qashqai που μειώνει τα έξοδα μετακίνησης

Ωστόσο, υπάρχει μία έκδοση του Nissan Qashqai η οποία είναι πιο οικονομική από όλες, με αποτέλεσμα να μειώνονται με αυτόν τον τρόπο τα έξοδα μετακίνησης για τον οδηγό που θα επιλέξει να το αποκτήσει και να το χρησιμοποιεί.

Δείτε ακόμα: Nissan Qashqai: Ηλεκτρικό και φθηνό - Τι τιμή θα έχει;

Για να πετύχει κάτι τέτοιο η συγκεκριμένη έκδοση του Qashqai έχει ενσωματώσει όσο περισσότερο γίνεται τον εξηλεκτρισμό στο κινητήριο σύνολο. Έτσι, αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός απόδοσης και μειώνονται οι ανάγκες σε καύσιμο.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/ac84d376d62d1d126194bea6fe9d77a8.jpg

Ποια έκδοση του Nissan Qashqai έχει την μικρότερη κατανάλωση;

Το Qashqai με τη χαμηλότερη κατανάλωση φέρει τον κινητήρα 1.5lt e-Power των 190 ίππων στην έκδοση Unique. Η επίσημη τιμή της κατανάλωσης στον παραπάνω συνδυασμό είναι 5,1 lt/100 km, νούμερο που επιβεβαιώνεται και στην πράξη.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/4b4bbaefc51f257346396828e8c6ef6d.jpg

Η τεχνολογία e-Power της Nissan επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κινείται αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια, με τον βενζινοκινητήρα να λειτουργεί ως γεννήτρια. Αυτό το σύστημα οδηγεί και σε χαμηλές εκπομπές ρύπων, οι οποίες περιορίζονται στα 116 gr/km, με αποτέλεσμα να μην πληρώνει Τέλη κυκλοφορίας, καθώς το όριο είναι στα 122 gr/km.

Δείτε όλες τις εκδόσεις του Nissan Qashqai και τις τιμές, πατώντας εδώ.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...