Στην Ελλάδα το νέο Opel Mokka Hybrid - Η τιμή του

Το στυλάτο B-SUV της Opel έρχεται με το νέο υβριδικό σύστημα των 136 ίππων, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου - μόλις 4,8 lt ανά 100 km!

  • -
  • -

Η Opel, συνεπής στη δέσμευσή της να προσφέρει φιλικές προς το περιβάλλον, καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις κινητικότητας, εμπλουτίζει την προϊοντική γκάμα της με τις υβριδικές εκδόσεις του Mokka SUV. Η προηγμένη τεχνολογία είναι εύκολη στη χρήση και προσφέρει μια «ηλεκτρική» οδηγική εμπειρία, χωρίς το άγχος της αυτονομίας και της φόρτισης.

Το 48V υβριδικό σύστημα της Opel διαθέτει μια μπαταρία ιόντων λιθίου, που φορτίζεται αυτόματα υπό συγκεκριμένες συνθήκες οδήγησης, καθώς και νέο υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.2 lt, απόδοσης 136 PS, που έχει εξελιχθεί ειδικά για τις υβριδικές εκδόσεις. Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα υψηλής απόδοσης αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των 6 σχέσεων.

Οι εκδόσεις του Opel Mokka Hybrid

Το νέο Opel Mokka Hybrid με το σύνολο των 136 ίππων και standard το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των έξι σχέσεων, είναι ήδη διαθέσιμο στην Ελλάδα για παραγγελία. Διατίθεται σε δύο πλούσιες εκδόσεις εξοπλισμού, τη βασική Edition και την κορυφαία Edition Plus. Οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

  • Opel Mokka Hybrid e-DCS6 136 PS Edition: 28.100 ευρώ
  • Opel Mokka Hyvrid e-DCS6 136 PS Edition Plus: 30.100 ευρώ

Πού εξυπηρετεί η υβριδική τεχνολογία;

Η υβριδική τεχνολογία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων, ιδίως για αυτούς που κινούνται συνήθως σε αστικό περιβάλλον. Ο ηλεκτροκινητήρας υποβοηθά τον βενζινοκινητήρα ιδιαίτερα κατά την επιτάχυνση και κατά την εκκίνηση από στάση. Συμβάλλει επίσης στη ροπή, ιδίως στις χαμηλές στροφές του κινητήρα, γεγονός που ωφελεί τη δυναμική οδήγηση και τη μείωση των εκπομπών CO2.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Opel Corsa Hybrid 100 PS

Σε χαμηλές ταχύτητες, ο ηλεκτροκινητήρας επιτρέπει την αμιγώς ηλεκτρική οδήγηση για έως και ένα χιλιόμετρο ή έως και το 50% του συνολικού χρόνου οδήγησης εντός πόλης, χάρη στη λειτουργία ανάκτησης ενέργειας. Κατά την επιβράδυνση, ο βενζινοκινητήρας σταματά και ο ηλεκτροκινητήρας λειτουργεί ως γεννήτρια για την επαναφόρτιση της μπαταρίας 48V του υβριδικού συστήματος. Το σύστημα είναι σχεδιασμένο, ώστε να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή απόδοση ανά πάσα στιγμή με τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Ανάλογα με τις προτιμήσεις του, ο οδηγός του μπορεί επίσης να επιλέξει μεταξύ των τριών λειτουργιών οδήγησης: Eco, Normal και Sport.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...