Ο Νο1 αντιπρόσωπος της Toyota στην Ελλάδα - Σε ποιες πόλεις θα τον βρεις;

Η Toyota έχει πολλούς αντιπροσώπους στην Ελλάδα, όμως υπάρχει κάποιος ο οποίος βραβεύτηκε ως ο Νο1, από την ίδια τη μητρική εταιρεία.

  • -
  • -

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες κατά καιρούς βραβεύουν τους αντιπροσώπους που ξεχωρίζουν, με τα κριτήρια κάθε φορά να είναι διαφορετικά και να τίθενται με βάση τις προτεραιότητες που έχει ο εκάστοτε κατασκευαστής.

Στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων στους οποίους είναι ο αποκλειστικός χορηγός κινητικότητας με πλήθος οχημάτων, η Toyota έδωσε τα δικά της βραβεία σε μία μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι.

toyota-oustrias-ichiban-vraveio-parisi

Τι είναι το βραβείο Ichiban που δίνει η Toyota και ποιους αφορά;

Σε αυτήν την εκδήλωση δόθηκε και το βραβείο Ichiban. Ichiban στα ιαπωνικά σημαίνει Νούμερο Ένα, με το βραβείο να αφορά 46 αντιπροσώπους από 33 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Δείτε ακόμα: Το SUV της Toyota που καίει 3,6 ευρώ/100 km – Έχει όφελος 9.000 ευρώ

Σε κάποιες χώρες το βραβείο πήγε σε περισσότερους από έναν αντιπροσώπους (κυρίως σε μεγαλύτερες αγορές όπως η Ισπανία, η Πολωνία, η Βρετανία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Γαλλία και η Τουρκία).

toyota-oustrias-antiprosopia

Ποιος είναι ο Νο1 αντιπρόσωπος της Toyota στην Ελλάδα; Σε ποιες πόλεις βρίσκεται;

Στις μικρότερες χώρες η Toyota διάλεξε από έναν αντιπρόσωπο. Στην περίπτωση της Ελλάδας ο αντιπρόσωπος που βραβεύτηκε από την ιαπωνική μάρκα είναι η Toyota Ουστριάς Α.Ε. που έχει παρουσία σε τρεις πόλεις της χώρας και συγκεκριμένα σε Σέρρες, Καβάλα και Δράμα.

Η εν λόγω βράβευση είναι σημαντικό θέμα για την Toyota, καθώς αυτήν τη στιγμή είναι η πρώτη είδηση που αντικρίζει όποιος επισκεφθεί το ευρωπαϊκό newsroom της ιαπωνικής μάρκας, εκεί δηλαδή που επικοινωνεί τις σημαντικότερες ειδήσεις της.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...