Στην Ελλάδα το νέο Hyundai Tucson - Η βασική τιμή του

Το ανανεωμένο C-SUV της Hyundai ήρθε στη χώρα μας με mild hybrid κινητήρες βενζίνης και diesel, full hybrid και Plug-In Hybrid εκδόσεις, όπως και επιλογή για τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο.

  • -
  • -

Η νέα γενιά του Hyundai Tucson είχε αξιοσημείωτη επιτυχία, με όπλα του τη γεμάτη γκάμα κινητήρων, τη σύγχρονη εμφάνιση, τις τεχνολογίες και την ασφάλειά του. Πλέον έχει έρθει η ώρα για την ανανεωμένη εκδοχή του μοντέλου που διαφοροποιείται λίγο σε αισθητικό επίπεδο, έχει ακόμη περισσότερες τεχνολογίες, φρεσκαρισμένους κινητήρες αλλά την ίδια ποικιλία στην γκάμα του.

Στη χώρα μας, τα αυτοκίνητα θα πάρουν θέση στις εκθέσεις των επίσημων αντιπροσώπων το επόμενο διάστημα. Να σημειωθεί ότι εκτός από τη μεγάλη ποικιλία κινητήρων, το νέο Tucson θα έρθει και σε πολλές ενδιαφέρουσες εκδόσεις εξοπλισμού.

Με ποιους κινητήρες έρχεται το Hyundai Tucson;

Στη βάση της γκάμας (από πλευράς τιμής) τοποθετείται ο τετρακύλινδρος mild hybrid βενζινοκινητήρας των 1.6 λίτρων, ο οποίος πλέον αποδίδει 160 ίππους και προσφέρεται μόνο σε αυτό το επίπεδο ισχύος (πριν την ανανέωση ήταν διαθέσιμος στους 150 ή 180 ίππους). Συνδυάζεται με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη 7DCT ενώ προαιρετικά, διατίθεται και με τετρακίνηση. Η δεύτερη mild hybrid επιλογή είναι με τον τετρακύλινδρο diesel των 136 ίππων. Και εδώ το standard σασμάν είναι το χειροκίνητο 6άρι και προαιρετικά διατίθεται το 7DCT με ή χωρίς τετρακίνηση.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το νέο Hyundai Tucson - Τι καινούργιο φέρνει;

Ψηλότερα στην γκάμα έχουμε το full hybrid σύνολο, το αυτοφορτιζόμενο υβριδικό που συνδυαστικά, ο ηλεκτροκινητήρας και ο 1.6 turbo βενζινοκινητήρας αποδίδουν 215 ίππους. Το κιβώτιο είναι standard ένα αυτόματο 6άρι (με μετατροπέα ροπής) που στέλνει την ισχύ είτε στους εμπρός, είτε -προαιρετικά- και στους τέσσερις. Τέλος, η Plug-In Hybrid εκδοχή που φορτίζει τις μπαταρίες της από εξωτερική πηγή αποδίδει συνδυαστικά (ρεύμα + βενζίνη 1.6 turbo) 252 ίππους και χρησιμοποιεί το ίδιο 6άρι αυτόματο κιβώτιο με μετατροπέα ροπής από το full hybrid. Και εδώ η ισχύς μεταφέρεται είτε στους εμπρός, είτε και στους τέσσερις τροχούς.

Επίπεδα εξοπλισμού και τιμή

Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία υβριδικών κινητήρων, το ανανεωμένο Hyundai Tucson το συναντάμε σε τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού. Η βασική είναι η Premium, η αμέσως πιο πλήρης (και ενδεχομένως, η πιο ενδιαφέρουσα) είναι η Distinctive και η Limited έχει τον ρόλο της πιο προηγμένης, με φουλ πακέτο τεχνολογίας και πολυτέλειας. Για όσους θέλουν ακόμη περισσότερα, υπάρχει και η σπορ έκδοση N-Line που εκτός από φουλ εξοπλισμό, διαθέτει και πιο «άγρια» αισθητική στο αμάξωμα και το εσωτερικό του αυτοκινήτου με νέες ζάντες, διαφορετικό body kit, άλλες επενδύσεις στα καθίσματα και μια συνολικά πιο δυναμική αύρα. Η τιμή του νέου Hyundai Tucson στην Ελλάδα ξεκινάει από τα 29.990 ευρώ για την mild hybrid έκδοση 1.6 turbo με 160 ίππους, χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο, κίνηση εμπρός και το επίπεδο εξοπλισμού Premium.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...