Νέα έκδοση για το Ford Kuga - Me 8άρι κιβώτιο και 186 ίππους (Τιμή)

To 8άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων σε συνδυασμό με τον 1.500άρη κινητήρα βενζίνης EcoBoost των 186 ίππων έρχονται να προστεθούν τώρα στην γκάμα των διαθέσιμων επιλογών του νέου C-SUV της Ford.

  • -
  • -

Το Ford Kuga είναι το μεσαίο SUV της αμερικανικής μάρκας, το οποίο μόλις κατέφθασε στη χώρα μας στη νεότερη του γενιά. Γεμάτο πιο προηγμένες τεχνολογίες, με νέα εντυπωσιακή σχεδίαση, κορυφαία συνδεσιμότητα για όλους τους επιβάτες, αλλά και μια πολυσυλλεκτική γκάμα εκδόσεων σε επίπεδο κινητήριων μονάδων και εξοπλισμού, οι οποίες έρχονται καλύψουν κυριολεκτικά κάθε σας απαίτηση. Τώρα το ανανεωμένο SUV έρχεται να προσφέρει στους πελάτες της ελληνικής αγοράς μια ακόμα επιλογή. Αυτή συνδυάζει τον 1.500άρη EcoBoost κινητήρα βενζίνης απόδοσης 186 ίππους με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και κίνηση στους εμπρός τροχούς για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ευκολία τόσο στην καθημερινή οδήγηση όσο και στο ταξίδι στον ανοιχτό δρόμο.

1

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Ford Puma 1.0 mHEV 125 PS

Εκτός από την πρακτικότητα και ευκολία κατά την κίνησή του εντός και εκτός πόλης, το αυτόματο νέο Kuga προσφέρει και χαμηλή κατανάλωση που δεν ξεπερνά τα 6,8 lt/km, ενώ περιορισμένες είναι και οι εκπομπές CO2 που ανέρχονται σε 154 g/km. Και όλα αυτά με επιδόσεις της τάξης των 9,9 sec για το 0-100 km/h και τελική ταχύτητα 200 km/h.

Δείτε ακόμη: To Hybrid SUV της Ford που καίει 5,4 lt στα 100 km - Έχει 180 ίππους

2

Διαθέσιμο στην έκδοση Titanium

Η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη στη χώρα μας με το πακέτο εξοπλισμού Titanium, το οποίο ξεχωρίζει οπτικά με λεπτομέρειες όπως είναι τα κάθετα στοιχεία της εμπρόσθιας μάσκας, οι οριζόντιες μπάρες στην κάτω μάσκα και τα λεπτά κάθετα φώτα ομίχλης. Η τιμή του έχει οριστεί στις 34.078 €, ενώ θυμίζουμε ότι η πλήρως υβριδική έκδοση των 180 ίππων κοστίζει 37.837 €. Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ηλεκτρονικό χειριστήριο αλλαγής e-shifter για το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αυτόματο διζωνικό σύστημα κλιματισμού, ασύρματη φόρτιση φορητών συσκευών, ατμοσφαιρικό κρυφό φωτισμό, συρόμενα πίσω καθίσματα, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί (Key Free) και κουμπί εκκίνησης χωρίς κλειδί (Ford Power), λειτουργικό σύστημα SYNC 4 με οθόνη αφής 13.2" με δυνατότητα ασύρματων ενημερώσεων, πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12.3", ασύρματη σύνδεση Apple CarPlay και Android Auto, ενσωματωμένο modem (5G), επιλέξιμα προφίλ οδήγησης, ηλεκτρικό χειρόφρενο, cruise control, κάμερα οπισθοπορίας και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...