Πήγε να κάνει κόλπα στη βροχή με Ferrari – Την έκοψε στη μέση (video)

Υπό βροχή κάθε οδηγός πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Αυτός που οδηγούσε τη Ferrari δεν το έπραξε, κόβοντας στη μέση την υπέροχη Purosangue.

  • -
  • -

Δεν είναι το πρώτο ατύχημα με Ferrari και προφανώς ούτε το τελευταίο. Ωστόσο, πρόκειται για το πιο βάναυσο που έχουμε αντικρίσει, καθώς η Purosangue κόπηκε κυριολεκτικά στη μέση, με τον εμπρός άξονα να αποκολλάται και τον V12 κινητήρα να πετάγεται αρκετά μέτρα μακριά.

Το τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε στην Κίνα, με τις εικόνες του κατεστραμμένου SUV να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Ο δρόμος έχει γεμίσει συντρίμμια, με την ομπρέλα που βρίσκεται πάνω από το μοτέρ στη μέση του οδοστρώματος να φαντάζει σαν κωμικοτραγική παράσταση.

ferrari

Το αυτοκίνητο έχει μετατραπεί σε σωρό από αλουμίνιο, μαγνήσιο και CFRP και θεωρείται βέβαιο πως οδεύει για ολική.

Δείτε ακόμη: Ferrari Purosangue vs Lamborghini Urus: Ποιο είναι πιο γρήγορο;

Ο οδηγός είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα παρά την έντονη βροχόπτωση. Λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και αν υποθέσουμε πως είχε απενεργοποιήσει τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στα δέντρα.

ferrari

Το αν υπήρξαν τραυματισμοί και πόσο σοβαροί ήταν, δεν έχει γίνει γνωστό. Ελπίζουμε οδηγός και τυχόν συνεπιβάτες να είναι καλά στην υγεία τους.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...