Οδηγός πήρε Dodge για test drive και έπιασε τα 193 km/h – Σκότωσε μητέρα 3 παιδιών [video]

Το test drive με το πανίσχυρο Dodge Challenger κατέληξε σε τραγωδία. Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα 193 km/h με αποτέλεσμα να παρασύρει άλλο όχημα, σκοτώνοντας μια μητέρα.

  • -
  • -

Μια μητέρα τριών παιδιών από το Τέξας σκοτώθηκε όταν το Honda Accord στο οποίο επέβαινε, χτυπήθηκε βίαια από ένα Dodge Challenger που κινούνταν με 120 mph δηλαδή 193 km/h σε δρόμο που το όριο κυκλοφορίας είναι 45 mph, περίπου 72 km/h.

Πίσω από το τιμόνι του Dodge Challenger ήταν ένας 37χρονος, ο οποίος είχε πάρει το αυτοκίνητο για test drive από την αντιπροσωπεία All American Chrysler Dodge Jeep Ram. Το απίθανο της υπόθεσης, είναι πως ο άντρας που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο έχει συλληφθεί περισσότερες από 25 φορές για διάφορα αδικήματα. Επίσης, στο muscle car τον συνόδευε κι ένας πωλητής της εταιρείας.

dodge

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε διασταύρωση και σύμφωνα με την αγωγή, το κοντέρ έδειξε έως και 124 mph (200 km/h) λίγα μέτρα πριν τη σύγκρουση. Στο Honda που επέβαινε η άτυχη μητέρα, το muscle car προσέκρουσε δίχως φρένα, παραβιάζοντας προφανώς τα σήματα κυκλοφορίας.

Αμέσως μετά το τρακάρισμα, ο 37χρονος επιχείρησε να διαφύγει από το σημείο και κρύφτηκε στην αυλή ενός σπιτιού. Η αστυνομία τον εντόπισε και τον συνέλαβε. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και επισύρουν πολλά χρόνια φυλάκισης.

Κατηγορούν και τον υπάλληλο της εταιρείας

Ο υπάλληλος της αντιπροσωπείας που συνόδευε τον Benjamin Meece στο Dodge και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα, μπορεί να μην οδηγούσε, αλλά η οικογένεια της γυναίκας τον θεωρεί υπεύθυνο για ότι συνέβη.

dodge

Η νομική εταιρεία που εκπροσωπεί την οικογένεια, υποστηρίζει πως η απερισκεψία και η αμέλειά του ευθύνονται για τον θάνατο της γυναίκας, αφού επέτρεψε σε έναν άνθρωπο που δεν ήταν ικανός να οδηγήσει. «Αυτός ο άνθρωπος δεν έπρεπε να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι. Τίποτα δεν θα φέρει πίσω την Quma, αλλά θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι ο κύριος Meece, ο κύριος Salas και η αντιπροσωπεία θα λογοδοτήσουν», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ryan Zehl της Zehl & Associates.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...