Στην Ελλάδα το Dacia που καίει 2,9 ευρώ στα 100 km – Το φθηνότερο επαγγελματικό

Το πιο προσιτό επαγγελματικό όχημα της ελληνικής αγοράς φέρει τα σήματα της Dacia. Καίει λιγότερα από 3 ευρώ στα 100 km, είναι ηλεκτρικό και έχει αυτονομία πάνω από 300 km μέσα στην πόλη.

  • -
  • -

Μετά το επιβατικό Spring, η Dacia έφερε στην Ελλάδα και το Spring Cargo, το επαγγελματικό όχημα που καθιστά ηλεκτροκίνηση πιο απλή, προσφέροντας στον κάτοχο όλα όσα είναι απαραίτητα και μάλιστα στην πιο ανταγωνιστική τιμή.

Το Spring Electric 65 Cargo απευθύνεται σε όσους επιθυμούν ένα συμπαγές και οικονομικό ηλεκτρικό όχημα για επαγγελματική χρήση, έχοντας άδεια Φ.Ι.Χ. Διαθέτει τον ηλεκτροκινητήρα 65 ίππων και 113 Nm ροπής, ενώ χάρη στον μικρότερο κύκλο στροφής στην κατηγορία, με 4,8 μέτρα, εξασφαλίζει καθημερινή ευκολία στην οδήγηση και τη στάθμευση.

dacia

Ιδανικό για επαγγελματικές μετακινήσεις σε αστικό περιβάλλον, το Spring Cargo είναι το πιο αποδοτικό, ηλεκτρικό last mile delivery van προσφέροντας 1 μ3 ωφέλιμο όγκο φόρτωσης, 1,159 μ. ωφέλιμο μήκος φόρτωσης και 365 κιλά ωφέλιμου φορτίου (με τον οδηγό – 290 κιλά χωρίς).

Χάρη στον κινητήρα ELECTRIC 65, το Dacia Spring Cargo εξασφαλίζει αυτονομία 220 km (WLTP) σε μικτό κύκλο και 305 km σε αστικό κύκλο. Η μέση κατανάλωση δεν ξεπερνά τα 14,5 kWh/100 km, κάτι που σημαίνει ότι ο κάτοχος χρειάζεται να δαπανήσει λιγότερα από 3 ευρώ για να διανύσει 100 km (2,9 €) – με την τρέχουσα τιμή του ρεύματος στην Ελλάδα στα 0,20€/kWh.

dacia

Παράλληλα, με το καλώδιο και την πρίζα της έκδοσης Extreme, η φόρτιση μπορεί να ολοκληρωθεί σε περίπου 13,5 ώρες μέσω μιας απλής οικιακής παροχής ρεύματος, χρόνος που πέφτει σε κάτι λιγότερο από 60 λεπτά, αν αξιοποιηθεί η προαιρετική δυνατότητα ταχείας φόρτισης (DC), για μέχρι και το 80% φόρτισης της μπαταρίας. 

Από 17.950 η τιμή του Dacia Spring Cargo

To νέο Dacia Sping Cargo διατίθεται αποκλειστικά στην κορυφαία, εξοπλιστικά, έκδοση Extreme. Στον εξοπλισμό της έκδοσης περιλαμβάνεται το σύστημα multimedia Media Nav με πλοήγηση και οθόνη αφής 7 ιντσών, σύνδεση με smartphone, κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες παρκαρίσματος, αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, cruise control & speed limiter, ηλεκτρικά παράθυρα και A/C.

dacia

Πέραν του πλήρους εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, η έκδοση Extreme ξεχωρίζει για τα μοναδικά της χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων, τμήματα του αμαξώματος και του εσωτερικού βαμμένα σε χάλκινη απόχρωση (Copper Brown), αυτοκόλλητες λωρίδες στις πόρτες, ειδική διακόσμηση στα προστατευτικά του κάτω μέρους των θυρών, ειδική εκτύπωση στα εμπρός ελαστικά πατάκια.

Δείτε ακόμη: Κατέρρευσε η τιμή του Dacia Sandero – Από 15.900 ευρώ με το κλειδί στο χέρι

dacia

Όσο για την τιμή του Spring Electric 65 Extreme Cargo, με την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι ηλεκτρικά 3» και την τρέχουσα προσφορά της Teoren Motors ανέρχεται στα 17.950 ευρώ (ή 13.366 € χωρίς τον ΦΠΑ).

Παράλληλα, το ηλεκτρικό επαγγελματικό της Dacia πλαισιώνεται από 8ετή εγγύηση (ή 120.000 km) για τη μπαταρία, 5ετή (ή 100.000 km) εργοστασιακή εγγύηση και 5ετή δωρεάν οδική βοήθεια.

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...