Top 10 Μοντέλα 29 Ιουλίου - 4 Αυγούστου

Top 10 Μοντέλα 29 Ιουλίου - 4 Αυγούστου

Αλλαγή σκηνικού στην πρώτη θέση, πάμπολλες ανακατατάξεις παντού και μία νέα είσοδος. Όλα αυτά κάνουν τελείως διαφορετική τη λίστα αυτής της εβδομάδας, σε σχέση με την προηγούμενη.

  • -
  • -

Σωρεία αλλαγών έχουν σημειωθεί στη λίστα με τα 10 μοντέλα που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον σας αυτήν την εβδομάδα, καθώς μόνο μία θέση έχει μείνει ίδια. Σε όλες τις άλλες έχουμε διαφορετική εικόνα.

Η μεγαλύτερη αλλαγή απ’ όλες έχει σημειωθεί στην κορυφή, όπου πλέον συναντάμε το FIAT Panda. Αυτό το άλμα του ιταλικού μοντέλου οδήγησε τα επόμενα τρία σε απώλεια μίας θέσης, έκαστο.

Έτσι, το Toyota Aygo X από την πρώτη θέση που ήταν έπεσε στη δεύτερη, το Suzuki Ignis από δεύτερο, βρέθηκε τρίτο, ενώ το Kia Picanto από τρίτο, πλέον είναι τέταρτο. Ανοδικά κινήθηκε και το έτερο μοντέλο των Ιταλών στη λίστα, το FIAT 500, το οποίο κέρδισε μία θέση και πλέον είναι πέμπτο.

Απώλεια δύο θέσεων σημείωσε το Mitsubishi Space Star που φιγουράρει στην έκτη θέση, με το SEAT Ibiza να είναι το μοναδικό που έμεινε σταθερό όντας και πάλι έβδομο.

Ανταλλαγή θέσεων είχαμε για τα επόμενα δύο μοντέλα. Αυτήν την εβδομάδα το Suzuki Swift είναι όγδοο και το Renault Clio ένατο, ενώ την προηγούμενη είχαν τις ακριβώς αντίθετες θέσεις. Στο τέλος της λίστας έχουμε μία νέα είσοδο, αυτή του Hyundai Bayon, το οποίο πήρε τη δέκατη θέση.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...