Ξεπούλησε η νέα Alfa Romeo – Ακούστε τον υπέροχο ήχο της [video]

Το νέο αυτοκίνητο της Alfa Romeo ξεπούλησε ήδη. Τροφοδοτείται από turbo κινητήρα βενζίνης απόδοσης 620 ίππων και ο ήχος είναι πραγματικά υπέροχος.

  • -
  • -

Πριν από ακριβώς έναν χρόνο, η Alfa Romeo ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει στην παραγωγή ενός εκπληκτικού supercar που θα διατεθεί τόσο με θερμικό μοτέρ, όσο και ως αμιγώς ηλεκτρικό. Πρόκειται για την εντυπωσιακή 33 Stradale, η οποία θα παραχθεί σε μόλις 33 μονάδες.

stradale

Το αυτοκίνητο αποτελεί φόρο τιμής στην 33 Stradale του 1967 και σύμφωνα με την ιταλική φίρμα έκανε sold out σε μόλις δύο μήνες από τα αποκαλυπτήρια του. Όλες οι μονάδες θα παραχθούν από την Carrozzeria Touring Superleggera, με την Alfa να δίνει τη δυνατότητα στους εκλεκτούς πελάτες να το παραγγείλουν είτε με τον V6 twin turbo κινητήρα, είτε με το ηλεκτρικό σύνολο.

stradale

Έναν περίπου χρόνο μετά την πρεμιέρα, οι Ιταλοί προσφέρουν την ευκαιρία να ακουστεί ο ήχος του V6 μοτέρ των 620 ίππων, ενθουσιάζοντας τους λάτρεις των θερμικών αυτοκινήτων. Ο ήχος «αιχμαλωτίστηκε» κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης του supercar και πλέον βρίσκεται αναρτημένος σε όλα τα social media της μάρκας, με τη μορφή μιας αρμονικής σπορ μελωδίας που είναι άμεσα αναγνωρίσιμη ως Alfa Romeo.

stradale

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Alfa Romeo 33 Stradale

Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν ένα χρόνο ύστερα από την αποκάλυψη του μοντέλου η ομάδα εξέλιξης έχει εστιάσει στην τελειοποίηση των δυναμικών του χαρακτηριστικών. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή, καθότι σκοπός δεν είναι μόνο οι κορυφαίες επιδόσεις στην πίστα αλλά και η ευχρηστία κάτω από όλες τις συνθήκες.

stradale

Παράλληλα, το αυτοκίνητο συνεχίζει να εκτίθεται στα μάτια του κοινού λαμβάνοντας μέρος στα μεγαλύτερα αυτοκινητικά event του κόσμου, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τη συμμετοχή στο Goodwood Festival of Speed.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...