Ποιο crossover της Citroen αγοράζεις τώρα 4.000 ευρώ φθηνότερα;

Με αποδοτικό κινητήρα βενζίνης 130 ίππων συνδυάζει την απόδοση με την άνεση και τη μοντέρνα εμφάνιση, χωρίς όμως να ξεχνά την πρακτικότητα.

  • -
  • -

Αν επιθυμούσατε να αποκτήσετε ένα νέο αυτοκίνητο, το οποίο διακρίνεται για την εμφάνιση, την άνεση, την αποδοτικότητα και την οικονομία, αυτή είναι η ευκαιρία. Η Citroen, προσφέρει τη δυνατότητα στους υποψηφίους αγοραστές να κάνουν δικό τους το νέας γενιάς C4 και μάλιστα ετοιμοπαράδοτο, με έκπτωση έως 4.000 ευρώ.

1

Χάρη στο πρόγραμμα “Bonus Ανταλλαγής” της γαλλικής μάρκας, το οποίο πήρε παράταση μέχρι τέλος Αυγούστου, μπορείτε να ανταλλάξετε το παλιό σας αυτοκίνητο με ένα ετοιμοπαράδοτο Citroen C4 C-Cross και να επωφεληθείτε με έκπτωση έως 4.000 ευρώ, ανάλογα την έκδοση. Συγκεκριμένα, το βασικό C4 C-Cross με τον 1.2 PureTech των 100 ίππων και το πακέτο εξοπλισμού YOU έχει έκπτωση 3.000 ευρώ, ενώ όλες οι υπόλοιπες εκδόσεις φτάνουν τις 4.000 ευρώ.

2

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε το C-Cross με τον 1.2 PureTech των 130 ίππων που συνδυάζει επιδόσεις και οικονομία με μόλις 22.100 €! Σε αυτά τα χρήματα παίρνετε ένα crossover που έχει μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας χάρη στις χαμηλές εκπομπές CO2, ενώ ταυτόχρονα η έκδοση εξοπλισμού Plus προσφέρει και ένα ολοκληρωμένο πακέτο παροχών.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Citroen C3 – Η τέχνη της μοναδικότητας

Να πούμε ότι στο πρόγραμμα ανταλλαγής γίνονται δεκτά όλα τα οχήματα, ανεξάρτητα από την χρονολογία, τη μάρκα, την κατάστασή τους και τον κινητήρα. Εκτός του C4 C-Cross, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε άλλο Citroen της γκάμας, από το πρακτικό και ευέλικτο supermini, το C3, μέχρι τα best-sellers SUV όπως είναι το C3 Aircross ή το C5 Aircross. Θυμίζουμε ότι η προωθητική ενέργεια ισχύει μέχρι και το τέλος Αυγούστου 2024 και μόνο για τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα που διαθέτει η μάρκα. Εξασφαλίζοντας μια άμεση διαδικασία παραλαβής, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να κάνει τις καλοκαιρινές του διαδρομές πιο άνετες, ασφαλείς και ευχάριστες από ποτέ.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...