Το νέο Peugeot που σπάει τα ρεκόρ - 50.000 παραγγελίες σε δύο μήνες

Συνεχίζοντας την επιτυχία των προκατόχων του, η νέα γενιά του συγκεκριμένου SUV έχει καταφέρει να προσελκύσει χιλιάδες αγοραστές, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  • -
  • -

Το Peugeot 3008 παρουσιάστηκε στην τρίτη γενιά του, η οποία δείχνει ικανή να ξεπεράσει ακόμη και την εξαιρετική εμπορική πορεία της δεύτερης. Έχοντας χτίσει ένα πολύ δυνατό όνομα στην κατηγορία των μεσαίων οικογενειακών SUV, αλλά κάνοντας και ένα άλμα σε τομείς όπως η τεχνολογία, το design, η ποικιλία εκδόσεων και την premium αίσθηση στην καμπίνα, το νέο 3008 έχει κάθε εφόδιο για να πετύχει τον στόχο του. Και φαίνεται ότι ήδη έχει ξεκινήσει πολύ καλά, κρίνοντας από τα νούμερα που λένε 50.000 παραγγελίες μέσα σε ένα διάστημα μόλις 2 μηνών, με το 25% αυτών να αφορούν τις αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις E-3008.

Οι περισσότεροι αγοράζουν την top έκδοση

Το νέο Peugeot 3008 «μιλάει» κατευθείαν στο συναίσθημα του αγοραστή, στοιχείο που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η πλειονότητα των παραγγελιών αφορούν την κορυφαία έκδοση GT με τον δυναμικό χαρακτήρα στην εμφάνιση και τον πληρέστατο εξοπλισμό σε κάθε τομέα. Παράλληλα το 25% που καταλαμβάνει η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου (E-3008) ξεπερνά τον μέσο όρο της κατηγορίας και δείχνει ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για το γαλλικό EV. Να θυμίσουμε ότι το νέο Peugeot 3008 διατίθεται και σε εκδόσεις mild hybrid με turbo βενζινοκινητήρα 1.2 λίτρων και συνολική απόδοση συστήματος στους 136 ίππους.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Peugeot 3008 Hybrid e-DCS6 136 PS

Το σύνολο πάει «πακέτο» με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη e-DCS6 και η μετάδοση γίνεται στους εμπρός τροχούς. Ψηλότερα στην γκάμα συναντάμε τις Plug-In Hybrid εκδόσεις με περισσότερη ισχύ (195 ίπποι) και μεγάλη αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία. Τα συγκεκριμένα 3008 «παντρεύουν» το όφελος της ηλεκτροκίνησης με τη χιλιομετρική ελευθερία που εξασφαλίζουν οι κινητήρες εσωτερικής καύσης, καθώς συνδυάζονται και οι δύο τεχνολογίες. Τέλος, η αμιγώς ηλεκτρική επιλογή με τους 210 ίππους είναι η μοναδική διαθέσιμη αυτή τη στιγμή. Αργότερα θα προστεθεί στην γκάμα η ισχυρότερη εκδοχή των 230 ίππων (με την εντυπωσιακή ονομαστική αυτονομία των 680 km), όπως και το τετρακίνητο μοντέλο με 320 ίππους.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...