Τι συνέβη με το Tesla Cybertruck – Πώς έχασε τη ζωή του ο οδηγός [video]

Αυτό είναι το πρώτο θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη Tesla Cybertruck. Το αυτοκίνητο βγήκε εκτός ελέγχου, προσέκρουσε και τυλίχθηκε στις φλόγες, με τον οδηγό να χάνει τη ζωή του.

  • -
  • -

Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός ενός Cybertruck στην κομητεία Chambers του Τέξας, όταν το ηλεκτρικό pick up της Tesla βγήκε εκτός ελέγχου, χτύπησε στο τσιμεντένιο προστατευτικό και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν άμεσα στο σημείο, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσαν να σώσουν τον οδηγό του οχήματος. To Cybetruck καταστράφηκε, με τον άνθρωπο να παγιδεύεται στην καμπίνα. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν πως συνέβη το δυστύχημα κι αν ο άτυχος άνδρας είχε ενεργοποιήσει το σύστημα Autopilot.

tesla

Τα δεδομένα που εξετάζονται είναι πολλά, με τους εμπειρογνώμονες, αλλά και την Tesla να εργάζονται ώστε να δουν αν υπήρξε κάποια τεχνική δυσλειτουργία. Το αν θα μπορέσουν να βγάλουν άκρη δεν είναι και το εύκολο πράγμα βεβαίως, αφού το αυτοκίνητο σχεδόν έλιωσε από τη φωτιά.

Δείτε ακόμη: Tesla εναντίον Kia στην Κηφισιά - Ποιος κέρδισε;

Εδώ, αξίζει να σημειώσουμε ότι, τον περασμένο Απρίλιο η αμερικανική εταιρεία προχώρησε σε ανάκληση λόγω ελαττωματικού πεντάλ γκαζιού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...