Τα 5 φθηνότερα SUV του 2024 στην Ελλάδα - Τιμές

Ψάχνεις για το επόμενο σου SUV και δεν θέλεις να αδειάσεις τις τσέπες σου; Αυτά είναι τα 5 φθηνότερα που μπορείς να αγοράσεις σήμερα.

  • -
  • -

Όποιος αναζητά καινούργιο αυτοκίνητο με τιμή κάτω από τις 20.000 ευρώ, θα έχει σίγουρα συνειδητοποιήσει ότι οι επιλογές είναι σαφώς περιορισμένες συγκριτικά με το παρελθόν. Η αγορά έχει αλλάξει, τα φθηνά μοντέλα έχουν εξαφανιστεί και τα γούστα έχουν ακριβύνει. Δεν είναι μόνο ότι οι τιμές έχουν ανέβει. Το κοινό πλέον έχει στραφεί ξεκάθαρα προς τα SUV, κάτι που αυτομάτως σημαίνει και υψηλότερο κόστος απόκτησης.

Εάν κι εσύ ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, αλλά ταυτόχρονα δεν θες να δώσεις και μία περιουσία, αυτό το κείμενο είναι για σένα. Παρακάτω θα βρεις τις 5 φθηνότερες SUV επιλογές της ελληνικής αγοράς, για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο. Πάμε να τις δούμε με φθίνουσα σειρά, ξεκινώντας από την 5η ακριβότερη. Να σημειωθεί πως έχουμε αποκλείσει τις επιλογές της A-SUV κατηγορίας, μιας και δεν μπορούν να θεωρηθούν πραγματικές SUV επιλογές, αλλά πιο πολύ crossover πόλης.

5. Dacia Duster – Aπό 19.950 €

1

Το 5ο φθηνότερο μοντέλο της αγοράς είναι και το μεγαλύτερο της σχετικής λίστας, καθώς είναι το μοναδικό της παρέας που ανήκει στην C-SUV κατηγορία. Το νέο Duster έρχεται να επαναπροσδιορίσει την έννοια value for money, προσφέροντας άνεση, πρακτικότητα και οικονομία σε ένα πακέτο πιο ελκυστικό από ποτέ. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

4. Kia Stonic – Aπό 19.590 €

2

Το Stonic έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην αγορά, καθώς σε αυτό το μοντέλο η Kia έχει δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη πρόταση που καλύπτει κάθε αγοραστή. Compact και οικονομικό, συνδυάζεται με αποδοτικά κινητήρια σύνολα και πλούσιο εξοπλισμό. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

3. SEAT Arona – Aπό 19.490 €

3

Το SEAT Arona μπορεί να μην έχει τεράστια ιστορία, αλλά έχει καταφέρει πάρα πολύ γρήγορα να αγαπηθεί από το κοινό και να πετύχει υψηλά νούμερα πωλήσεων στην Ελλάδα. Η νεανική σχεδίαση, ο πρακτικός χαρακτήρας, αλλά και το υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο από το βασικό εξοπλισμό είναι στοιχεία που το έκαναν να ξεχωρίσει. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

2. Hyundai Bayon – Aπό 19.290 €

4

Η πλήρης σειρά των crossover της κορεατικής μάρκας ξεκινάει με το Bayon, το οποίο καταφέρνει να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη με απόλυτη επιτυχία. Από το 2021 που αποκαλύφθηκε κέρδισε το αγοραστικό κοινό και σήμερα έρχεται ανανεωμένο, εξακολουθώντας να παραμένει επίκαιρο. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

1. MG ZS – Από 18.950 €

5

Αν και μέλος της B-SUV κατηγορίας, το ZS εντυπωσιάζει με τους χώρους προσφέρει, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και την φθηνότερη επιλογή της λίστας μας με τιμή που σπάει το φράγμα των 19.000 ευρώ. Συνδυασμένο με πλούσιο εξοπλισμό, δύσκολα μπορεί να βρεθεί δίπλα του αυτοκίνητο που να το κοντράρει στη σχέση παροχών-τιμής. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...