Νέο video - Αποκλειστική δοκιμή Ferrari Roma Spider

Η πιο elegant Ferrari που βγαίνει αυτή τη στιγμή από το Maranello, ίσως είναι η μοναδική που μπορείς να την απολαύσεις το ίδιο, είτε πηγαίνεις γρήγορα, είτε… με το πάσο σου.

  • -
  • -

Η Ferrari, η μάρκα που γεννήθηκε από το αγωνιστικό πνεύμα του Enzo, δεν θα μπορούσε ποτέ να κατασκευάσει ένα αυτοκίνητο που να μην έχει ως μοναδικό στόχο τις απόλυτες επιδόσεις. Ή μήπως θα μπορούσε; Η Roma Spider, το πιο πρόσφατο ανοιχτό GT από το Maranello έχει πολύ ισχυρά επιχειρήματα και εμείς οφείλαμε να την ακούσουμε.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το Hyundai Ioniq 5 N των 650 ίππων

Κάπως έτσι ο Μιχάλης Γεωργιάδης βρέθηκε για ακόμη μία φορά παρέα με το Σπύρο το φωτογράφο μας κάπου στα Απέννινα όρη για να «συζητήσει» με την πανέμορφη Spider και να μάθει από πρώτο χέρι αν αυτή είναι η πρώτη Ferrari που φτιάχτηκε για να πηγαίνει αργά. Δεν λέμε πως αν θέλει να σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό δεν μπορεί… Οι 620 ίπποι από τον εκπληκτικό biturbo V8 δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης των ικανοτήτων της. Με το 0-100 km/h να έρχεται σε 3,4 sec και το 0-200 km/h σε 9,7 sec, σίγουρα στέκεται στο ύψος των περιστάσεων.

1

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε τη Ferrari 296 GTS των 830 ίππων

Αλλά πώς στο καλό να αποδόσεις την έννοια της dolce vita σε τέσσερις τροχούς εκπληρώνοντας ταυτόχρονα τις υψηλότερες προσδοκίες που γεννά το σήμα στο τέλος της γοητευτικής καμπύλης του τεράστιου εμπρός καπό; Η απάντηση βρίσκεται στο video στην κορυφή του άρθρου.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...