Απόκτησε ηλεκτρικό όχημα από τη FlexCar με ένα μόνο μίσθωμα!

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αποκτήσεις και να χρησιμοποιείς ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, είναι μέσω της FlexCar. Και όταν χρειάζεσαι, θα μπορείς να πάρεις αυτοκίνητο βενζίνης ή πετρελαίου για εώς και 3 εβδομάδες ετησίως!

  • -
  • -

Η ηλεκτροκίνηση έρχεται με καταιγιστικούς ρυθμούς στον κόσμο των καινούργιων αυτοκινήτων. Παρουσιάζονται συνεχώς καινούργια μοντέλα με σύγχρονες τεχνολογίες και βελτιωμένα χαρακτηριστικά, ενώ πλέον προσφέρουν μεγάλη αυτονομία, σύντομους χρόνους φόρτισης και υψηλή άνεση στην καθημερινότητα. Εκείνοι που πραγματοποιούν συγκεκριμένα ταξίδια τον χρόνο και δεν βρίσκονται συνεχώς εκτός πόλης, θα επωφεληθούν σημαντικά από τη χρήση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Ωστόσο η FlexCar προσφέρει την καλύτερη λύση για όσους θέλουν να τα έχουν όλα, χωρίς καμία παραχώρηση, με ευέλικτες επιλογές που καλύπτουν την καθημερινότητα αλλά και τις διακοπές σε ένα μέρος μακριά από τα αστικά κέντρα.

Ηλεκτρικό για την πόλη ή θερμικό για διακοπές; Και τα 2!

Οι περισσότεροι χρήστες αυτοκινήτων σήμερα κινούνται κατά βάση εντός αστικού ιστού, καλύπτοντας 50-60 km την ημέρα το πολύ. Το Σαββατοκύριακο μαζί με τις κοντινές αποδράσεις, η απόσταση αυτή διπλασιάζεται, όμως και πάλι η «αποστολή» ενός σύγχρονου ηλεκτρικού αυτοκινήτου δεν επηρεάζεται καθώς τις περισσότερες φορές, η αυτονομία φτάνει και περισσεύει. Πάρα πολλοί οδηγοί κάνουν μέχρι 2-3 μεγάλα ταξίδια τον χρόνο. Σε εκείνους ακριβώς απευθύνεται το FlexLighting της FlexCar με συνδρομή 20 € τον μήνα για μοτοσυκλέτες και 30 € τον μήνα για αυτοκίνητα. Η εταιρεία παρέχει μαζί με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο έναν οικιακό φορτιστή για να καλύπτονται οι καθημερινές μετακινήσεις, όπως και συμβατικό όχημα βενζίνης ή πετρελαίου για έως και 3 εβδομάδες ετησίως! Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η άνεση και η οικονομία στην καθημερινότητα, αλλά και η χιλιομετρική ελευθερία στα μεγάλα ταξίδια.

Πληρώνεις ένα μίσθωμα και… όλα έτοιμα!

Αφού λύνει το θέμα της χρήσης εντός και εντός πόλης, η FlexCar βοηθάει και στην απόκτηση του αυτοκινήτου προσφέροντας τους πιο ευνοϊκούς όρους. Δεν απαιτεί καμία προκαταβολή, παρά μόνο την πληρωμή ενός επιπλέον μηνιαίου μισθώματος στην έναρξη της μίσθωσης, το οποίο επιστρέφεται στους 28 μήνες. Μάλιστα ο χρήστης μπορεί να αναβαθμίσει το αυτοκίνητο και να το αλλάξει με ένα άλλο στους 14 μήνες, χωρίς να πληρώσει ξανά το επιπλέον μίσθωμα. Παράλληλα δεν αλλάζει τίποτα στα υπόλοιπα, γνωστά χαρακτηριστικά της FlexCar, όπως η επιστροφή ανά πάσα στιγμή όποτε θελήσει ο πελάτης, η άμεση αγορά του αυτοκινήτου ή η αλλαγή του, ακόμη και πριν τους 14 μήνες της δωρεάν αναβάθμισης.

Τα άμεσα διαθέσιμα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της FlexCar

Παρακάτω ακολουθεί μια λίστα με αυτοκίνητα τα οποία είναι καινούργια, άριστα συντηρημένα και άμεσα διαθέσιμα προς μίσθωση. Όλα τους είναι αμιγώς ηλεκτρικά και συγκαταλέγονται ανάμεσα στα κορυφαία της κατηγορίας τους, προσφέροντας μειωμένο κόστος χρήσης, άνεση και αγχολυτικές μετακινήσεις.

  • Tesla Model 3

Με αυτονομία που μπορεί να αγγίξει έως και τα 600 km ανά φόρτιση, το δίκτυο φορτιστών Tesla Superchargers, όπως και την ταχύτατη φόρτιση των 250 kW, το Tesla Model 3 ανέκαθεν ήταν ένα από τα πιο ολοκληρωμένα ηλεκτρικά μοντέλα. Στην έκδοση Long Range, με μεγάλη μπαταρία, τετρακίνηση και πάνω από 400 ίππους, συνδυάζει τέλεια την ασφάλεια, τις κορυφαίες επιδόσεις και την οικονομία στις μετακινήσεις. Δείτε το εδώ!

  • Opel Mokka-e

Οι… φιλικές για τις αστικές συνθήκες διαστάσεις, όπως και ο μοντέρνος χαρακτήρας, καθιστούν το νέο Opel Mokka μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και νεανικές προτάσεις για ένα B-SUV με πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο και ευχάριστη οδική συμπεριφορά. Στην αμιγώς ηλεκτρική έκδοσή του με 136 ίππους και μπαταρία 50 kWh, είναι ένα εξαιρετικό αστικό SUV που θα εξυπηρετήσει τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου. Δείτε το εδώ!

  • FIAT 500e

Λίγα αυτοκίνητα μπορούν να παντρέψουν με τόσο επιτυχημένο τρόπο τον νεανικό χαρακτήρα, τα ρετρό στοιχεία με έμπνευση από το παρελθόν και την αστική ταυτότητα, που προσφέρει απαράμιλλη ευελιξία στα στενά και εύκολο παρκάρισμα. Το FIAT 500e διατίθεται και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση με ακόμη πιο όμορφη αισθητική, 118 ίππους και αυτονομία που ξεπερνά τα 300 km για απροβλημάτιστη χρήση στην καθημερινότητα. Δείτε το εδώ!

  • Zhidou D2

Για το τέλος κρατήσαμε την πιο… αστική επιλογή από όλες. Το Zhidou D2 ανήκει στην κατηγορία των ελαφρών επιβατικών αυτοκινήτων πόλης και χάρη στις μικρές του διαστάσεις, κυριολεκτικά λύνει τα χέρια των οδηγών που ζητούν ευελιξία και παρκάρισμα με την ευκολία μοτοσυκλέτας, αλλά χωρίς την έντονη έκθεση σε καιρικές συνθήκες και κινδύνους. Προσφέρει 120 km αυτονομίας, που για τους περισσότερους επαρκούν -και με το παραπάνω- για τις καθημερινές μετακινήσεις. Δείτε το εδώ!

Ανακαλύψτε την γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων της FlexCar και αποκτήστε άμεσα το δικό σας, με τους πιο ευνοϊκούς όρους της αγοράς!

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...