Στα Μετέωρα με Hyundai Ioniq 6: Γίνεται; [video]

Ταξιδεύουμε στα Μετέωρα με το νέο Hyundai Ioniq 6 και εξακριβώνουμε κατά πόσο είναι σήμερα ευκολότερο το ταξίδι με ένα ηλεκτρικό.

  • -
  • -

Η μεγαλύτερη ανησυχία όσων έχουν αποκτήσει ή σκέφτονται την αγορά ενός αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι η χιλιομετρική ελευθερία. Σήμερα, το ταξίδι με μία κατασκευή αυτού του είδους είναι σαφώς πιο πρακτικό σε σχέση με το παρελθόν. Από τη μία πλευρά έχουμε την αλματώδη εξέλιξη της τεχνολογίας των αυτοκινήτων, και από την άλλη υπάρχει η σημαντική βελτίωση του δικτύου φόρτισης στη χώρα μας. Αυτά τα δύο στοιχεία είναι αρκετά για να αναβαθμίσουν τη συμβίωση μας με ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο σήμερα.

1

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της νεότερης γενιάς μοντέλων, αποτελεί το νέο Hyundai Ioniq 6, το οποίο ακόμα και στην ισχυρότερη εκδοχή του με δύο ηλεκτροκινητήρες και απόδοση 325 ίππους, η μπαταρία των 77 kWh του χαρίζει θεωρητική αυτονομία της τάξεως των 583 km. Αντίστοιχα, μιλώντας για το δίκτυο φόρτισης αξίζει να σημειώσετε πως ο ρυθμός ανάπτυξης είναι μεγάλος και είναι χαρακτηριστικό πως σήμερα υπάρχουν στη χώρα μας 2.721 συνολικά τοποθεσίες, με τα σημεία φόρτισης να αγγίζουν τα 6.308! Αυτοί οι αριθμοί από μόνοι τους μειώνουν το άγχος της φόρτισης ενός ηλεκτρικού… Έτσι, για να διαπιστώσουμε πόσο εύκολο είναι ένα road trip με ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, δεθήκαμε στο κάθισμα του Hyundai Ioniq 6 και ξεκινήσαμε για τα Μετέωρα. Έναν πανέμορφο και υπέροχο προορισμό, με μοναδικό φυσικό κάλλος και πλούσια ιστορία. Και στο παραπάνω βίντεο, μπορείτε να παρακολουθήσετε την εμπειρία μας!

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...