Citroen Bonus Ανταλλαγής: 5 αυτοκίνητα με όφελος έως 4.500 ευρώ - Μέχρι πότε ισχύει το πρόγραμμα!

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, η Citroen συνεχίζει το πρόγραμμα επιδότησης ανταλλαγής για όλα τα μοντέλα της. Εμείς, συγκεντρώνουμε 5 από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές στην γκάμα!

  • -
  • -

Γνωρίζοντας πολύ καλά τον τρόπο να τοποθετηθεί στην αγορά, η Citroen συνεχίζει το πρόγραμμα με το όφελος ανταλλαγής που δίνει επιπλέον bonus έως 4.500 € στην αγορά καινούργιου αυτοκινήτου. Το πρόγραμμα ισχύει για κάθε αυτοκίνητο της γαλλικής εταιρείας, είτε μιλάμε για SUV, για crossover ή για αυτοκίνητα πόλης, ενώ υπάρχουν ακόμη και οικογενειακά αυτοκίνητα με μεγάλους χώρους και κορυφαίες τεχνολογίες. Το Bonus Ανταλλαγής ισχύει αποκλειστικά και μόνο για τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της εταιρείας και θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι και τις 31 Αυγούστου, οπότε όποιος θέλει να επωφεληθεί καλύτερα να… βιαστεί! Παρακάτω συγκεντρώνουμε τις 5 πιο ενδιαφέρουσες επιλογές στην γκάμα της μάρκας.

Citroen C3

Μια παραδοσιακή αξία στα αυτοκίνητα πόλης, με σημαντικά πλεονεκτήματα και νεανική εμφάνιση. Το Citroen C3 στη νεότερη γενιά του ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, τους χώρους για τους επιβάτες και την άνετη, φωτεινή καμπίνα του. Ενσωματώνει τις απαραίτητες σύγχρονες τεχνολογίες και συνδυάζεται με αποδοτικούς κινητήρες, από τρικύλινδρο turbo βενζίνης των 1.2 λίτρων έως χαμηλό σε κατανάλωση diesel 1.5 λίτρων.

Citroen C3 Aircross

Όσοι ζητούν όλα αυτά που προσφέρει το Citroen C3, αλλά παράλληλα θέλουν μια SUVεμφάνιση, ακόμη μεγαλύτερους χώρους και πιο άνετη καμπίνα, υπάρχει λύση και ονομάζεται… Citroen C3 Aircross. Η μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος δίνει μερικά παραπάνω εκδρομικά στοιχεία, όμως η ψηλότερη θέση οδήγησης αναβαθμίζει σημαντικά την αίσθηση του οδηγού, όπως και την περιμετρική ορατότητα, βελτιώνοντας μεταξύ άλλων και την ασφάλεια.

Citroen C4

Ακόμη και στην εποχή που τα SUV μοιάζουν να έχουν… κυριεύσει κάθε πτυχή της αγοράς, υπάρχει χώρος για ένα ολοκληρωμένο hatchback. Το Citroen C4 είναι ένα οικογενειακό με την κλασική έννοια του όρου, προσφέροντας το βασικό τρίπτυχο: χώρους, ασφάλεια, πρακτικότητα. Παράλληλα η ελαφρώς αυξημένη απόσταση από το έδαφος, λύνει μερικά προβλήματα της καθημερινότητας όπως απότομες ράμπες γκαράζ, δύσκολους επαρχιακούς δρόμους κλπ.

Citroen C4 X

Έχοντας παράδοση δεκαετιών στην εξέλιξη… ιδιαίτερων αυτοκινήτων, τα οποία όμως έφερναν μαζί τους και πολλά μοναδικά πλεονεκτήματα, η Citroen προσφέρει στην αγορά το C4 X, ένα αυτοκίνητο που δύσκολα το εντάσσεις σε μια κατηγορία, όσο δύσκολα βρίσκεις και έναν τομέα που δεν καλύπτει! Ψηλό από το έδαφος, αλλά και coupe για στυλ, μεγάλο για ευρυχωρία, αλλά και ευέλικτο, μαζί με μια πλειάδα αποδοτικών κινητήρων με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο.

Citroen C5 Aircross

Το… βαρύ πυροβολικό της Citroen για εκείνους που ζητούν πάνω από όλα χώρους, άνεση και πρακτικότητα, ακούει στο όνομα C5 Aircross. Θα χωρέσει τα πάντα στο εσωτερικό του, ενώ θα αποθηκεύσει και άλλες τόσες αποσκευές στο πορτμπαγκάζ, δίνοντας λύσεις σε μεγάλες και δραστήριες οικογένειες! Μαζί, προσφέρεται με πολύ αποδοτικούς κινητήρες με επιλογές Hybrid, Plug-In Hybrid ή και diesel, ανάλογα τι προτιμάει κάθε αγοραστής.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...