Έπεσε η τιμή του MG3 Hybrid+ στην Ελλάδα - Κάτω από 20.000 ευρώ

Το κινεζικό supermini εκτός από το μοναδικό υβριδικό στη γκάμα του κατασκευαστή, τώρα γίνεται και μία από τις πιο δελεαστικές προτάσεις στην κατηγορία.

  • -
  • -

Η MG διεύρυνε ακόμα περισσότερο τη γκάμα της στην ελληνική αγορά, με το νέο MG3 Hybrid+. Πρόκειται για ένα μοντέρνο supermini, το οποίο με τον εξαιρετικά αποδοτικό του κινητήρα, αποτελεί μία πρόταση στην κατηγορία που… κλείνει στο μάτι σε όσους θέλουν πολλά, αλλά δεν επιθυμούν να ξοδέψουν μία περιουσία! Τώρα μάλιστα γίνεται ακόμη πιο ελκυστικό, χάρη στη νέα χαμηλότερη τιμή που το συνοδεύει.

1

Με γνώμονα την αγορά των υβριδικών αυτοκινήτων και κυρίως της κατηγορίας B, στην οποία εντάσσεται το συγκεκριμένο μοντέλο, το νέο MG αποτελεί μία ενδιαφέρουσα πρόταση, με τιμή εκκίνησης μόλις τα 19.950 ευρώ. Διατίθεται σε 3 εκδόσεις και 7 χρώματα αμαξώματος, που επιτρέπουν στους υποψήφιους αγοραστές να επιλέξουν το στυλ που τους ταιριάζει καλύτερα.

2

Θυμίζουμε ότι συνδυάζεται με ένα πλήρως υβριδικό κινητήριο σύνολο το οποίο χάρη στη συνεργασία ενός ατμοσφαιρικού 4κύλινδρου κινητήρα με έναν ηλεκτροκινητήρα αποδίδει 195 ίππους και 425 Nm ροπή! Αυτό σημαίνει πως οι επιδόσεις του θυμίζουν περισσότερο… GTI, παρά supermini με έμφαση στην αποδοτικότητα. Και αν δεν μας πιστεύετε, κρατήστε ότι για το 0-100 km/h χρειάζονται μόλις 8 sec, ενώ η μέση κατανάλωση αγγίζει τα 4,4 lt/100km.

3

Δείτε ακόμα: Τα 5 φθηνότερα SUV του 2024 στην Ελλάδα - Τιμές

Οι 19.950 ευρώ λοιπόν, αφορούν την έκδοση με το πακέτο εξοπλισμού Excite το οποίο περιλαμβάνει στοιχεία όπως Adaptive Cruise Control, αυτόματη εναλλαγή μεσαίας-μεγάλης σκάλας φώτων, έναν μακροσκελή κατάλογο με ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας (προειδοποίηση παρέκκλισης από τη λωρίδα, αυτόματο φρενάρισμα, υποβοήθηση διατήρησης της λωρίδας και άλλα), οθόνη αφής 10,25 ιντσών με Apple CarPlay και Android Auto, κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες παρκαρίσματος και ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του μοντέλου.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...