3.500 ευρώ φθηνότερο το Opel Corsa στην Ελλάδα σε σχέση με τη Γερμανία

Κι όμως, το γερμανικό supermini έχει καταφέρει να πωλείται φθηνότερα στην ελληνική αγορά απ’ ό,τι στην Γερμανία όπου κατασκευάζεται.

  • -
  • -

Το Opel Corsa αποτελεί εδώ και δεκαετίες best seller έχοντας καταφέρει μέσα σε έξι γενιές να κερδίσει το κοινό, μετρώντας περισσότερες από 14 εκατομμύρια πωλήσεις. Διαχρονικός πρωταγωνιστής στην κατηγορία των supermini, στη νεότερη γενιά του διατηρεί ακέραια τα στοιχεία που το καθιέρωσαν. Σήμερα προσφέρεται σε μία πλούσια γκάμα με κινητήρια σύνολα βενζίνης (υβριδικά και μη), αλλά και ως αμιγώς ηλεκτρικό με ισχύ 156 ίππους.

1

Εκτός όμως από τις ενδιαφέρουσες εκδόσεις, έχει και ακόμη ένα λόγω για να τραβά το ενδιαφέρον του κοινού πάνω του. Σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία, το supermini ξεκινά από τις 17.900 ευρώ στην έκδοση με το ατμοσφαιρικό σύνολο των 1.200 κυβικών και 75 ίππων, χάρη στην πιο πρόσφατη προωθητική ενέργεια. Αν όμως το δημοφιλές μοντέλο είναι τόσο φθηνό στην χώρα μας, στην εγχώρια αγορά του κατασκευαστή του πόσο μπορεί να κοστίζει; Σε περίπτωση που ποντάρατε σε μικρότερη τιμή θα χάσετε μιας και σύμφωνα με τον διαμορφωτή της επίσημης γερμανικής ιστοσελίδας της Opel, η βασική βενζινοκίνητη έκδοση με το ίδιο μοτέρ, ξεκινά από τις 21.400 €! 3.500 ευρώ δηλαδή ακριβότερη απ’ ότι στην Ελλάδα.

2

Δεκτό πως στη χώρα μας τρέχει και η προωθητική ενέργεια, αλλά ακόμα κι αν την βγάλουμε αυτή, η βασική τιμή τιμοκαταλόγου εδώ συνεχίζει να είναι 1.000 ευρώ χαμηλότερη από τη Γερμανία, με το Corsa να ξεκινά από τις 20.400 ευρώ.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Opel Corsa 1.2 Hybrid 100 PS

3

Να θυμίσουμε πως οι 17.900 ευρώ αφορούν το Corsa 1.2 των 75 ίππων συνδυασμένο με το πακέτο εξοπλισμού Edition Pack το οποίο περιλαμβάνει στοιχεία όπως:

  • Αir Condition
  • Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, μηχανικά αναδιπλούμενοι
  • Δύο κλειδιά (ένα αναδιπλούμενο με χειριστήριο)
  • Αισθητήρες Παρκαρίσματος Πίσω
  • LED Προβολείς ομίχλης
  • Συστήματα ασφαλείας - ADAS

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων. Παράλληλα, κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...