Top 10 Μοντέλα 5 – 11 Αυγούστου

Αρκετές αλλαγές για ακόμη μία εβδομάδα, με τη δυναμική των Ιταλών να συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό στην πρώτη θέση της 10άδας.

  • -
  • -

Ακόμη μία εβδομάδα με πληθώρα αλλαγών μας επιφύλασσε το δεύτερο Top 10 του Αυγούστου με τα αυτοκίνητα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες σύμφωνα με τις δικές σας αναζητήσεις. Νέα μοντέλα, ανακατατάξεις και κόντρες μηνών που συνεχίζονται είναι τα στοιχεία που εκφράζουν την παρακάτω δεκάδα. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Η ιταλική επίθεση που έφερε την προηγμένη εβδομάδα στην κορυφή το FIAT Panda συνεχίζεται, με το μικρό αυτοκίνητο πόλης να διατηρεί το θρόνο του. Πίσω του το Suzuki Ignis προσπέρασε το Toyota Aygo X ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση, ενώ το Mitsubishi Space Star ξανακέρδισε τις δύο χαμένες θέσεις, φτάνοντας και πάλι στο νούμερο 4. Την 5άδα κλείνει το FIAT 500 για ακόμη μία φορά, ενώ πίσω του έχουμε το Renault Clio το οποίο κέρδισε 3 θέσεις. Το Kia Picanto κατρακύλησε στο νούμερο 7, ενώ το Seat Ibiza ακολουθεί στο 8. Τέλος, το Suzuki Swift βρίσκεται στην 9η θέση, ενώ το νέο Audi A3 allstreet μπαίνει για πρώτη φορά στη λίστα, κατακτώντας την τελευταία θέση.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...