Το B-SUV με τις μεγαλύτερες οθόνες στην κατηγορία – Η τιμή του

Μετά την πρόσφατη ανανέωση την οποία δέχτηκε, έγινε ένα από τα πιο τεχνολογικά προηγμένα μέλη του segment, από τη βασική του κιόλας έκδοση. Πόσο κοστίζει;

  • -
  • -

Στην αυτοκινητοβιομηχανία του σήμερα, τα οδηγικά χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου δεν είναι τα μοναδικά που έχουν σημασία. Πλέον πολλές φορές άλλοι τομείς προσπερνούν αυτή την πτυχή ενός οχήματος στη σειρά προτεραιοτήτων των αγοραστών, με τις μοντέρνες τεχνολογίες να είναι ένα από τα βασικότερα ατού για ένα νέο αυτοκίνητο.

Ευτυχώς, το B-SUV που έχουμε εδώ φημιζόταν ούτως ή άλλως για τον οδηγοκεντρικό του χαρακτήρα και τώρα, μετά το πρόσφατο facelift που δέχθηκε, έγινε και ένα από τα πιο «φορτωμένα» τεχνολογικά μοντέλα της κατηγορίας, φέροντας ένα νέο συνδυασμό οθονών από τη βασική κιόλας έκδοση που δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο μοντέλο.

1

Το νέο Ford Puma αποτελεί το κορυφαίο οδηγικά compact crossover και ταυτόχρονα μια εξέλιξη υψηλής τεχνολογίας του πιο δημοφιλούς επιβατικού οχήματος της αμερικανικής μάρκας στην Ευρώπη, το οποίο προάγει σε όλα τα επίπεδα την οδηγική εμπειρία προσφέροντας όχι μόνο αδιαμφισβήτητο στιλ αλλά και ένα πρωτοποριακό για τα δεδομένα της κατηγορίας B-SUV περιβάλλον οδήγησης με όλες τις τεχνολογίες που ενισχύουν την ασφάλεια, την συνδεσιμότητα και την άνεση για όλους τους επιβάτες.

2

Στην αναβαθμισμένη σε σχεδίαση καμπίνα του νέου Puma τις εντυπώσεις κλέβουν οι προηγμένες ψηφιακές οθόνες, με όλες τις εκδόσεις του μοντέλου να διαθέτουν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,8 ιντσών και κεντρική οθόνη αφής με διαγώνιο 12 ίντσες. Η τελευταία έχει κλίση προς τη μεριά του οδηγού ώστε να διευκολύνει την αλληλεπίδραση και να ενισχύει την σπορ αίσθηση του cockpit.

2

Το νέο Ford Puma αναβαθμίζεται με το σύστημα συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας τελευταίας γενιάς SYNC 4. Πλέον, η κεντρική οθόνη αφής του συστήματος ενσωματώνει τα χειριστήρια για το σύστημα κλιματισμού και τη θέρμανση των καθισμάτων στις εκδόσεις που είναι διαθέσιμη, μειώνοντας στο ελάχιστο τον αριθμό των φυσικών διακοπτών στην κεντρική κονσόλα και απλοποιώντας την εμπειρία χρήστη. Διαθέτοντας διπλάσια υπολογιστική ισχύ σε σύγκριση με την απερχόμενη έκδοση, το νέο SYNC 4 δεν είναι μόνο ταχύτερο, αλλά μπορεί να χρησιμοποιεί έναν πολύπλοκο αλγόριθμο μηχανικής μάθησης για να μαθαίνει από τις εντολές του οδηγού με την πάροδο του χρόνου έτσι ώστε να προσφέρει ακόμα πιο ακριβείς προτάσεις και ταχύτερες απαντήσεις καθώς οι πελάτες έχουν πρόσβαση στις στάνταρ λειτουργίες συνδεδεμένης πλοήγησης, ψυχαγωγίας και επικοινωνίας.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε το Ford Puma 1.0 125 PS Titanium

Οι τιμές ξεκινούν από τις 26.655 ευρώ, για την έκδοση με τον 1.000άρι EcoBoost των 125 ίππων με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και το πακέτο εξοπλισμού Titanium. Πιο πάνω έχουμε ακόμη δύο επίπεδα ισχύος του ίδιου μοτέρ, 155 και 170 ίππους, τα οποία συνδυάζονται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων Powershift. Αυτό το κιβώτιο είναι διαθέσιμο και στη μικρή έκδοση των 125 ίππων. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλες τις τιμές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...