Το φθηνότερο SUV της BMW που καίει 4,5 lt/100km – Η τιμή του

Η έκδοση που ακολουθεί αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στη γκάμα του δημοφιλούς μοντέλου, η οποία αν και δεν είναι η βασική, είναι όμως αυτή με τη χαμηλότερη τιμή.

  • -
  • -

Η BMW X1 αν και είχε ούτως ή άλλως επιτυχημένη πορεία στην προηγούμενη της γενιά, σήμερα στην πιο πρόσφατη εκδοχή της πρόκειται για το πιο επιτυχημένο εμπορικά SUV των Βαυαρών. Με μοντέρνο design, premium αύρα και ποιοτικό εσωτερικό έχει κερδίσει τους αγοραστές, ενώ η πληθώρα διαθέσιμων εκδόσεων φροντίζει ώστε όλοι να βρουν αυτή που τους ταιριάζει.

1

Σε αυτές μάλιστα προστέθηκε πρόσφατα και ακόμη μία έκδοση, η οποία αποτελεί τη φθηνότερη diesel επιλογή. Με κόστος 49.500 ευρώ είναι ο πιο φθηνός τρόπος για να αποκτήσετε μία πετρελαιοκίνητη X1, αλλά κάπου εδώ οφείλουμε να πούμε πως δεν έχουμε να κάνουμε με τη βασική diesel έκδοση της γκάμας. H X1 sDrive20d, αν και ισχυρότερη από την sDrive18d, έρχεται με πιο χαμηλή τιμή και ταυτόχρονα συνδυάζει το 2λιτρο μοτέρ με ήπια υβριδική τεχνολογία για κορυφαία οικονομία.

2

Το αποτέλεσμα είναι 163 ίπποι και 400 Nm ροπή, με το μοτέρ να συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων. Παράλληλα, εντυπωσιακά χαμηλή είναι και η κατανάλωση με τον κατασκευαστή να δηλώνει μόλις 4,5-4,8 lt/100km, ενώ τα 117 g/km CO2 που εκπέμπει την απαλλάσσουν και από το άγχος των Τελών Κυκλοφορίας. Κάπου εδώ να πούμε ότι οι εξαιρετικά χαμηλές τιμές κατανάλωσης και εκπομπών δεν έρχονται σε βάρος των επιδόσεων, με τη X1 sDrive20d να ολοκληρώνει το 0-100 km/h σε 8,5 sec, ενώ δεν σταματά να επιταχύνει έως και την τελική των 210 km/h.

Δείτε ακόμη: H BMW που ξεπέρασε Toyota και Nissan στην Ελλάδα

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για τη συγκεκριμένη έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...