Υβριδικό supermini με 195 PS που καίει 4,4 lt/100km και κάνει 19.950 ευρώ – Ποιο είναι;

Έρχεται να ανταγωνιστεί πλήρως υβριδικά μοντέλα όπως το best-seller Toyota Yaris, ενώ παράλληλα μπορεί να προσφέρει και επιδόσεις που θυμίζουν GTI.

  • -
  • -

Ο συνδυασμός ενός supermini με πλήρως υβριδική τεχνολογία αποτελεί συνταγή για τεράστιες επιτυχίες, όπως μας έχουν αποδείξει επανειλημμένα μοντέλα τύπου Toyota Yaris. Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν έρχεται ένας σχετικά νέος στην αγορά κατασκευαστής να προσφέρει ένα σύνολο που στα χαρτιά μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Πρόκειται για ένα supermini που όπως αναφέραμε και παραπάνω χρησιμοποιεί πλήρως υβριδική τεχνολογία. Τα νούμερα όπως που το συνοδεύουν μοιάζουν εξωπραγματικά. Ο ατμοσφαιρικός 4κύλινδρος κινητήρας που βρίσκεται κάτω από το καπό, συνδυασμένος με τον ηλεκτροκινητήρα, αποδίδουν 195 ίππους και 425 Nm ροπή! Αυτό σημαίνει πως οι επιδόσεις του θυμίζουν περισσότερο… GTI, παρά supermini με έμφαση στην αποδοτικότητα. Και αν δεν μας πιστεύετε, κρατήστε ότι για το 0-100 km/h χρειάζονται μόλις 8 sec. Ταυτόχρονα, το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι η μέση κατανάλωση αγγίζει τα 4,4 lt/100km.

Δείτε ακόμη: Στην Ελλάδα το νέο Hyundai Tucson που καίει 4,76 ευρώ στα 100 km- Τιμή

Και κάπου εκεί είναι που θα λέγαμε ότι λογικά θα κοστίζει μία περιουσία… αλλά όχι. Σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία η τιμή του είναι μόλις 19.950 ευρώ χάρη σε μία νέα προωθητική ενέργεια. Στα χρήματα που πλέον αγοράζεις ένα καλά εξοπλισμένο αυτοκίνητο πόλης με βασικό ατμοσφαιρικό μοτέρ, τώρα μπορείς να αγοράσεις ένα ολοκληρωμένο supermini με full hybrid τεχνολογία και 195 ίππους.

1

Ποιο είναι το μοντέλο; Μα φυσικά το ολοκαίνουργιο MG3 Hybrid+. Πρόκειται για ένα μοντέρνο supermini, το οποίο με τον εξαιρετικά αποδοτικό του κινητήρα, αποτελεί μία πρόταση στην κατηγορία που… κλείνει στο μάτι σε όσους θέλουν πολλά, αλλά δεν επιθυμούν να ξοδέψουν μία περιουσία! Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για τη βασική έκδοση, ενώ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για την υπόλοιπη γκάμα. Τέλος, πατήστε εδώ για να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...