Top 10 Μοντέλα 12 – 18 Αυγούστου

Top 10 Μοντέλα 12 – 18 Αυγούστου

Ανακατατάξεις, νέος επικεφαλής και ένα μοντέλο που κατρακύλησε μας επιφύλασσε το Top 10 αυτής της εβδομάδας.

  • -
  • -

Εβδομάδα του 15αύγουστου και το τακτικό Top 10 συνεχίζει να δίνει το «παρών», ακόμη κι αν όλοι είμαστε σε κάποιο τραπέζι ή στην παραλία κάτω από την ομπρέλα. Ακόμη μία λίστα λοιπόν με τα αυτοκίνητα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες σύμφωνα με τις δικές σας αναζητήσεις. Πάμε να τα δούμε.

Την ανοδική του πορεία συνέχισε το Suzuki Ignis, το οποίο κέρδισε ακόμη μία θέση μέσα σε μία εβδομάδα, για να βρεθεί στην κορυφή της λίστα, κλέβοντας το θρόνο από το FIAT Panda το οποίο βρίσκεται πλέον στη 2η θέση. Στο τρίτο σκαλί ανέβηκε το Mitsubishi Space Star, ενώ στο νούμερο 4 έχουμε το FIAT 500. Την 5άδα κλείνει το Kia Picanto, με το Seat Ibiza και το Suzuki Swift να το ακολουθούν για ακόμη μία φορά με αυτή τη σειρά. Στο νούμερο 8 τώρα βρέθηκε το Renault Clio, ενώ ακόμη πιο εντυπωσιακή ήταν η πτώση του Toyota Aygo X, το οποίο από τις τακτικές εμφανίσεις στο βάθρο, ξαφνικά έρχεται στο νούμερο 9. Τέλος, για ακόμη μία εβδομάδα τη λίστα κλείνει το νέο Audi A3 allstreet.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...