Σοκ: Μωρά εκτοξεύτηκαν από αυτοκίνητο που τούμπαρε στην εθνική [video]

Σύμφωνα με τις αρχές, τα παιδιά δεν ήταν δεμένα στο προβλεπόμενο κάθισμα και εκτοξεύθηκαν από την οροφή του οχήματος ύστερα από τη σύγκρουση.

  • -
  • -

Ένα τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε στην Πολιτεία του Τέξας, στις ΗΠΑ, όταν ένα ανοικτό Jeep Wrangler συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο και τούμπαρε. Στο εσωτερικό του σκληροτράχηλου 4x4 βρισκόταν μια οικογένεια, με τα δύο παιδιά, ηλικίας 1 και 4 ετών, να… εκτοξεύονται από το όχημα, καθώς δεν ήταν δεμένα στα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία καθισματάκια. Τα παιδιά προσγειώθηκαν στην άσφαλτο του αυτοκινητόδρομου, με τις πληροφορίες να λένε ευτυχώς ότι δεν είχαν κανέναν σοβαρό τραυματισμό από καθαρή… τύχη. Φυσικά διακομίστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο της περιοχής προκειμένου να υποβληθούν σε προληπτικές εξετάσεις.

Ο πατέρας έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι το video που δείχνει (μάλλον) τον πατέρα να τρέχει έντρομος προς τα παιδιά του, έκανε τον γύρο του κόσμου και γρήγορα έγινε viral σε όλα τα μεγάλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κόσμος προφανώς λέει ότι εκείνος έθεσε τα παιδιά του σε απίστευτο κίνδυνο, καθώς τα τοποθέτησε στο πίσω κάθισμα του οχήματος δίχως να δεθούν με κανέναν τρόπο, όπως όφειλε να γίνει. Εννοείται ότι η τύχη βοήθησε τα παιδιά να μην τραυματιστούν, ακόμη και να χάσουν τη ζωή τους.

Δείτε ακόμη: Οδηγός πήρε Dodge για test drive και τράκαρε με 193 km/h - Σκότωσε μητέρα 3 παιδιών

Αν το τρακάρισμα είχε εξελιχθεί διαφορετικά ή η ροή της κυκλοφορίας που ακολουθούσε δεν σταματούσε έγκαιρα, τότε θα ήταν δύσκολο να αποφευχθεί κάποιο τραγικό γεγονός. Οι αρχές, έγραψαν στα socialmedia: «Ένα σοβαρό τρακάρισμα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο (East Freeway) του Freeport. Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με το ένα από αυτά να φέρνει πολλές περιστροφές και τελικά να ανατρέπεται, με αποτέλεσμα να εκτοξευθούν επιβάτες. Στο αυτοκίνητο βρισκόταν ένας ενήλικος και δύο παιδιά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Από το άλλο αυτοκίνητο, δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός».

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...