H σπάνια Lamborghini του Trump πουλήθηκε 1,1 εκατ. – Μεγάλη χασούρα για τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος ξανά για τα ηνία της χώρας, Donald Trump, μάλλον την πάτησε με τη σπάνια Lamborghini του…

  • -
  • -

Ο Donald Trump είχε στην κατοχή του ένα από τα πιο «άγρια» αυτοκίνητα που κατασκεύασε  ποτέ η Lamborghini. Μια Diablo VT Roadster του 1997 βαμμένη στο μοναδικό χρώμα «Blu Le Mans».

Μόλις 132 μονάδες

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος ξανά για τις εκλογές του 2024, ήταν ο πρώτος Αμερικανός που έκανε δικιά του αυτή την σπάνια έκδοση της Lamborghini Diablo. Για την ακρίβεια μόλις 132 αυτοκίνητα πάτησαν τους τροχούς τους στις ΗΠΑ, ενώ κανένα το 1997 όταν και την απόκτησε ο Trump, δεν ήταν βαμμένο στο μοναδικό χρώμα Blu Le Mans.

Ωστόσο, ο Donald Trump δεν κατέχει πλέον τη μπλε συλλεκτική «Lambo». Πούλησε το αυτοκίνητο το 2002 και δυσκολεύτηκε είναι η αλήθεια, αφού στα ενδότερα του μοντέλου υπήρχε χαραγμένο το όνομα του…

Όπως και να χει, η εξωτική Diablo VT Roadster άλλαξε χέρια και πρόσφατα, ο τελευταίος ιδιοκτήτης της, αποφάσισε να τη βγάλει στο σφυρί! Η μπλε Lamborghini δημοπρατήθηκε από τον οίκο Scottsdale Barrett-Jackson και πουλήθηκε έναντι 1,1 εκατομμυρίων δολαρίων! Η τιμή πώλησης κατέρριψε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, δεδομένου ότι αντίστοιχα μοντέλα (Lamborghini Diablo VT Roadster του 1997) πωλούνται αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ κατά μέσο όρο στα 272.341 $!

Ο Trump ως businessman πρωτίστως σίγουρα θα αισθάνεται απογοητευμένος βλέποντας την αγαπημένη του Lamborghini να πωλείται 4 φορές ακριβότερα σε σχέση με τις «συνηθισμένες» τιμές ή σχεδόν 3 φορές ακριβότερα απ’ όσο την είχε πουλήσει ο ίδιος πριν από 22 βέβαια σχεδόν χρόνια.

Δείτε ακόμη: Το απίστευτο ρεκόρ της Lamborghini

Ο Donald Trump υπήρξε επίσης ο μόνο ένοικος του Λευκού Οίκου που είχε στην κατοχή του κάποια στιγμή στη ζωή του ένα μοντέλο της Lamborghini, με τις φήμες που ήθελαν τον πρώην πρόεδρο George Bush Jr. να έχει στο γκαράζ του μια Lamborghini Aventador να κρίνονται ως αβάσιμες και ψευδείς.

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...