Ελλάδα: Έκλεψε Nissan Navara μέρα μεσημέρι - Δείτε το video

Μέρα μεσημέρι, με τους περαστικούς να μην αντιλαμβάνονται το παραμικρό, ο θρασύτατος ληστής έκλεψε μέσα σε δευτερόλεπτα ένα Nissan Navara.

  • -
  • -

Το θράσος πλέον των ληστών έχει ξεπεράσει κάθε όριο! Πριν από μερικές ώρες ο άτυχος ιδιοκτήτης ενός Nissan Navara δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που δείχνει τον κλέφτη μέρα μεσημέρι στην περιοχή της Αναβύσσου, να «φεύγει» μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με το ιαπωνικό pick up!

Μπροστά στα μάτια των περαστικών

Ο ληστής με «κρύο αίμα», προχωράει προς το Nissan Navara αδιαφορώντας για το γεγονός ότι πίσω ακριβώς από το αυτοκίνητο που μόλις έχει βάλει στο στόχαστρο του απιβιβάζεται ένας οδηγός από το δικό του όχημα, ενώ λίγα μόλις μέτρα μακριά, υπάρχουν πολίτες οι οποίοι πίνουν τον καφέ τους στο πεζοδρόμιο!

Ο ληστής κατευθύνεται προς τη μεριά του συνοδηγού, χάνεται για μερικά δευτερόλεπτα από το οπτικό πεδίο της κάμερας και κατόπιν πηγαίνει κύριος από την πόρτα του οδηγού, την ανοίγει επιβιβάζεται και σε χρόνο «dt» εκκινεί τον κινητήρα του Navara και αποχωρεί από το σημείο.

Ο άτυχος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας τα εξής: «Το έκλεψαν το μεσημέρι από την Ανάβυσσο. Ένα Ναβάρα μαύρο ΖΧΑ-4530. Αυτός ο θρασύτατος τύπος με το σακίδιο στην πλάτη. Εάν το πάρει το μάτι σας ενημερώστε το 100».

Δείτε ακόμη: Σε ποια χώρα κλέβουν 1 αυτοκίνητο κάθε 5 λεπτά

Η κατάσταση πλέον είναι εκτός ελέγχου με τις κλοπές αυτοκινήτων. Ο κοινός νους, αδυνατεί να καταλάβει ή να πιστέψει την ευκολία αλλά κυρίως το θράσος με το οποίο δρουν οι ληστές. Οι εικόνες ωστόσο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας αποδεικνύουν περίτρανα ότι έχουμε μετατραπεί… σε «Φαρ Ουέστ».


AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...