Νέο MG ZS: To ισχυρότερο υβριδικό B-SUV - Με 195 ίππους

Η MG εφοδίασε το νέο ZS με το υβριδικό σύνολο του MG3 Hybrid+ δημιουργώντας αυτομάτως το πιο ισχυρό B-SUV της κλάσης του. Και όπως όλα μαρτυρούν και το πιο προσιτό.

  • -
  • -

Η αποκάλυψη του νέου MG ZS θα λάβει χώρα με κάθε επισημότητα την ερχόμενη Τετάρτη, 28 Αυγούστου. Το νέο MG ZS πέραν της φρέσκιας εικόνας και των υπολοίπων αναβαθμίσεων στο τεχνολογικό και εξοπλιστικό του σκέλος, κρύβει κάτω από το μοντέρνο περιτύλιγμα του το αυτοφορτιζόμενο υβριδικό σύνολο του MG3 Hybrid+. Που σημαίνει επιδόσεις και οικονομία σε ένα «πακέτο».

Το κορυφαίο του είδους

Οι 195 ίπποι που αποδίδει το νέο MG ZS στην πλήρως υβριδική του έκδοση, πηγάζουν από έναν 4κύλινδρο ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1,5 lt που λειτουργεί σε κύκλο Attkinson, (105 PS με 128 Nm), με «παρτενέρ» του συστήματος, τον ηλεκτροκινητήρα των 136 ίππων με τα 250 Nm, αλλά και τη μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 1,83 kWh που να ολοκληρώνουν τη διάταξη του υβριδικού συνόλου.

Αυτομάτως, το νέο MG ZS σκαρφαλώνει στην κορυφή της κλάσης του σε ότι αφορά την ισχύ του υβριδικού του συστήματος, με τη μάχη να αναμένεται καυτή ανάμεσα στα υβριδικά Toyota Yaris Cross, Nissan Juke και Renault Captur.

Η MG βέβαια έχει ένα ακόμη άσσο στο μανίκι της με το νέο ZS. Το B-SUV της, πέρας της υβριδικής του version θα κυκλοφορεί και σε βενζινοκίνητη έκδοση καθώς και σε αμιγώς ηλεκτρική, καλύπτοντας με τον τρόπο αυτό όλο το φάσμα των απαιτήσεων αλλά και των αναγκών των υποψηφίων αγοραστών!

Σε περίπτωση δε που τιμή είναι… και η MG, δηλαδή προσιτή σε σύγκριση πάντα με τον ανταγωνισμό, τότε ίσως να έχουμε μπροστά μας ένα μελλοντικό best seller στην κατηγορία των υβριδικών B-SUV.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε το MG ZS 1.0 T-GDi

Θυμίζουμε, ότι το υπάρχον μοντέλο που διατίθεται στη χώρα μας εκκινεί από τα 18.950 €, ενώ το χάτσμπακ αδερφάκι του, το MG3, το οποίο προσφέρεται αποκλειστικά ως υβριδικό, μπορεί κανείς να το αποκτήσει με 20.450 €, τιμή άκρως ανταγωνιστική δεδομένου του χαρακτήρα αλλά των προδιαγραφών του μοντέλου.

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...