Γλυφάδα: Σπείρα κλέβει ζαντολάστιχα από αυτοκίνητα – Τρίτο θύμα σε λίγες μέρες

Διαστάσεις παίρνει πλέον η δράση της συμμορίας των κλεφτών στη Γλυφάδα οι οποίοι κλέβουν ζαντολάστιχα από αυτοκίνητα και τα αφήνουν να στέκονται… σε τσιμεντόλιθους.

  • -
  • -

Ανήσυχοι είναι πλέον οι κάτοικοι στη Γλυφάδα, τουλάχιστον όλοι όσοι σταθμεύουν τα αυτοκίνητα τους στο δρόμο, καθώς μια συμμορία που δρα στην περιοχή κλέβει ζαντολάστιχα από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και κατόπιν, τα αφήνει να στέκονται πάνω σε τσιμεντόλιθους.

Τρίτο περιστατικό σε λίγες ημέρες

Ο κ. Θεόδωρος Σαλιαρέλης, κάτοικος της περιοχής, έστειλε στο ebdomi.com, τις σχετικές φωτογραφίες, που απεδείκνυαν του λόγου το αληθές. Αλλά όπως φαίνεται, δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, καθώς η σπείρα ξαναχτύπησε.

Η τρίτη κατά σειρά κλοπή έλαβε χώρα αυτή τη φορά στην περιοχή του Γκολφ της Γλυφάδας και είχε ως θύμα της ένα Toyota iQ. Τις προηγούμενες δυο φορές οι δράστες είχαν πάρει τα ζαντολάστιχα από ένα Peugeot 208 και ένα Toyota Yaris. Οι στόχοι είναι μελετημένοι, καθώς η συμμορία «χτυπά» best seller μοντέλα που έχουν περιζήτητα ανταλλακτικά…

Δείτε ακόμη: Νέα απάτη με σημείωμα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου

Η ανησυχία των κατοίκων είναι έντονη και φοβούνται ότι μπορεί να ξυπνήσουν το πρωί, να πάνε να πάρουν το αυτοκίνητο τους και να το βρουν πάνω… σε τσιμεντόλιθους. Η Αστυνομία πάντως είναι ενήμερη για το γεγονός και ελπίζουμε σύντομα η δράση των ληστών να λάβει τέλος…    

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...