Τον χώρισε του παίρνει και μέρος της συλλογής των αυτοκινήτων του – Η JLo είχε πρόγραμμα

Ο Ben Affleck είναι ένας μανιώδης συλλέκτης αυτοκινήτων, μόνο που πλέον, κινδυνεύει να χάσει από την Jennifer Lopez μεγάλο μέρος της συλλογής του!

  • -
  • -

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Όπως φαίνεται ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, Ben Affleck, δεν έβαλε μυαλό από την «πρώτη φορά» της κοινής τους πορείας με την Jennifer Lopez και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεων του! Σύμφωνα λοιπόν με όσα γράφονται στα αμερικανικά ταμπλόιντ, η JLo δε σκοπεύει να διεκδικήσει χρήματα, σπίτια ή μετοχές, από τον πρώην πλέον σύζυγό της αλλά ορισμένα από τα αυτοκίνητα που απέκτησε ο Ben Affleck το διάστημα που ήταν παντρεμένοι!

Μια Bentley Flying Spur κι ένα custom Bronco 1ης γενιάς στο στόχαστρο

Το story αναμένεται να τραβήξει πολύ, καθώς αμφότεροι, δεν είχαν υπογράψει κάποιο προγαμιαίο συμβόλαιο όπως συνηθίζουν οι celebrities στο Hollywood. Αυτό σημαίνει ότι τόσο η JLo όσο και ο Ben Affleck μπορούν να πάνε στα δικαστήρια και να αξιώσει ο καθένας ότι αποκτήθηκε στα δυο χρόνια του έγγαμου βίου τους!

Φαίνεται όμως πως η Jennifer Lopez έβλεπε το μέλλον καθώς όπως αποδεικνύεται τα είχε προβλέψει όλα αυτά, αφού στα δυο αυτά χρόνια κοινού βίου δεν απέκτησε τίποτα, σε σπίτια ή αυτοκίνητα! Παρότι η ίδια έχει βέβαια στο γκαράζ της μια Rolls-Royce Ghost, μια Ferrari 488 GTB, ένα Cadillac Escalade και πολλά ακόμα αυτοκίνητα.

Αντίθετα, ο πρώην πλέον σύζυγός της Ben Affleck, κατά την περίοδο αυτή πρόσθεσε στην ούτως η άλλως πλούσια συλλογή του μια Bentley Flying Spur αξίας άνω των 300.000 δολαρίων, ένα Rivian R1S, μια Mercedes-Benz EQS και φυσικά, το αγαπημένο του όπως ο ίδιος έχει δηλώσει και δώρο της JLo, Ford Bronco 1ης γενιάς, το οποίο μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο ηλεκτρικό τζιπ, με όλες τις τεχνολογικές ανέσεις και πλήθος custom επιλογών, μια μετατροπή που φημολογείται ότι στοίχισε στην Jennifer Lopez, 500.000 δολάρια.

Δείτε ακόμη: Ποιος πούλησε τη σπάνια Ferrari των 51,7 εκατομμυρίων ευρώ

Τα πάντα όπως όλα δείχνουν θα κριθούν στα δικαστήρια. Εκτός κι αν οι δυο τους αποφασίσουν να μη γίνουν περαιτέρω «θέαμα» και τα βρουν αναίμακτα μεταξύ τους. Αν και όπως λένε οι Αμερικάνοι «ακόμα και η αρνητική διαφήμιση, είναι διαφήμιση». Και δωρεάν, θα προσθέσουμε εμείς…

 

   

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...