Το ακριβότερο αξεσουάρ της Bugatti Tourbillon – Κοστίζει 340.000 δολάρια

Μπορούν να το αποκτήσουν πέραν των 250 αγοραστών του μοντέλου και 100 ακόμα επιλεγμένοι πελάτες.

  • -
  • -

Τον Ιούνιο του 2024, λίγες μόλις ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση της νέας Bugatti Tourbillon, ο διάσημος οίκος Jacob & Co που δραστηριοποιείται στην κατασκευή κοσμημάτων και ρολογιών υψηλής ποιότητας, ανακοίνωσε πως σε συνεργασία με την γαλλική φίρμα θα σχεδιάσει και θα κατασκευάσει ένα συλλεκτικό ρολόι εμπνευσμένο από το τελευταίο δημιούργημα της εταιρείας!

Σε 350 μονάδες

Ως γνωστόν, το νέο hypercar της Bugatti, το Tourbillon, θα κυκλοφορήσει σε 250 μονάδες. Όλες έχουν φυσικά πουληθεί και μένει να παραδοθούν στους αγοραστές τους. Ο διάσημος οίκος Jacob & Co θα κατασκευάσει όμως το συλλεκτικό ρολόι σε 350 αντίτυπα γιατί γνωρίζει ήδη το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από συλλέκτες ανά τον κόσμο.

Το ρολόι Bugatti Tourbillon χρειάστηκε 18 μήνες έρευνας και εξέλιξης έως ότου κατασκευαστεί το πρώτο «κομμάτι», αποτελείται από ζαφείρι και τιτάνιο μεταξύ άλλων πολύτιμων υλικών και απεικονίζει υπό σμίκρυνση στο «καντράν» του τον V16 κινητήρα του αυτοκινήτου.

Σε ότι αφορά την τιμή πώλησης τους, έχει κοστολογηθεί από τους ανθρώπους του οίκου στα 340.000 δολάρια, με τον διάσημο μουσικό και παραγωγό Jay-Z, να είναι ο πρώτος άνθρωπος που αποκτά το νούμερο 1 ρολόι Bugatti Tourbillon που παρήχθη!

Ο Jacob Arabo, ιδρυτής και διευθύνοντας σύμβουλος της Jacob & Co., καθώς και στενός φίλος του Jay-Ζ έσπευσε μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media να κάνει γνωστό το γεγονός γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο αγαπημένος μου φίλος Zay-Z ήταν ο πρώτος που κατείχε το 5 time zone ρολόι μας. 25 χρόνια μετά, είναι ξανά ο πρώτος άνθρωπος που αποκτά το Βugatti Τourbillion».

Για τον δισεκατομμυριούχο Jay-Z, η συγκεκριμένη αγορά -εάν το αγόρασε και δεν του κάναν δώρο για διαφημιστικούς σκοπούς- δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο… Από την άποψη ότι η συλλογή ρολογιών του περιλαμβάνει ορισμένα από τα κορυφαία δείγματα γραφής της ωρολογοποιίας παγκοσμίως.

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η νέα Bugatti Tourbillon

Κατέχει δηλαδή, ένα Tiffany Blue Patek Philippe Nautilus, αξίας 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων, ένα Richard Mille 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων, ένα World Timer Richard Mille Caviar Tourbillon αξίας 1,5 εκατομμύριων καθώς και το μοναδικό Rolex Datejust που προσάρμοσε ειδικά στα μέτρα και τις ανάγκες του ο Franck Muller. Παλιοζωή…

 

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...