39χρονος έπαιρνε επίδομα ανεργίας – Οδηγούσε Lamborghini και φορούσε Rolex

Το λες και θράσος να κυκλοφορείς με μια Lamborghini Huracan, να φοράς Rolex και παρόλα αυτά, να λαμβάνεις και το επίδομα ανεργίας. Ίσως στη φυλακή να’ χει χρόνο να σκεφτεί τα λάθη του ο 39χρονος...

  • -
  • -

Ένας Αυστραλός συνελήφθη γιατί όπως αποδείχθηκε το θράσος και η έπαρση ορισμένων ανθρώπων είναι δίχως άλλο, ανεξάντλητη. Και το λέμε αυτό γιατί ο εν λόγω κύριος έπαιρνε για 5 συναπτά έτη το επίδομα ανεργίας, τη στιγμή που οδηγούσε μια Lamborghini Huracan, τον καρπό του χεριού του κοσμούσε ένα πανάκριβο ρολόι της Rolex, ενώ στο γκαράζ στο πολυτελές συγκρότημα κατοικιών όπου διέμενε, βρέθηκαν μεταξύ άλλων μια custom Harley Davinson, κοντά στα 500.000 δολάρια σε μετρητά και ποικίλα ακόμα αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Κατάσχεση και προσεχώς… φυλάκιση

Οι αρχές έφθασαν στη σύλληψη του 39χρονου άνδρα έπειτα από καταγγελίες που δέχθηκαν αναφορικά με έναν κύριο ο οποίος έπαιρνε το επίδομα ανεργίας από το 2019, τη στιγμή που εμφανίζονταν να κυκλοφορεί με πανάκριβα supercar και ρολόγια.

Η ομάδα οργανωμένου εγκλήματος της Αστυνομίας του Σίδνεϋ λειτούργησε κάτω από άκρα μυστικότητα και έβαλε στο στόχαστρο της τον 39χρονο άνδρα παρατηρώντας καθημερινά τις κινήσεις του. Όταν πλέον άπαντες βεβαιώθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά, έκαναν έφοδο στο σπίτι του και του κατάσχεσαν μια μπλε Lambroghini Huracan, μια επίσης μπλε custom Harley Davidson, δυο ρολόγια Rolex, 500.000 δολάρια σε μετρητά και αρκετά ακόμα αντικείμενα αξίας.  

Δείτε ακόμη: Γυναίκα στην Αττική έφαγε 120.000 ευρώ από πελάτες

Οι αρχές πιστεύουν ότι ο πλούτος του ανδρός προέρχεται από τη συμμετοχή του σε παράνομες δραστηριότητες και εξετάζουν τις σχέσεις του με το οργανωμένο έγκλημα. Η Αστυνομία του Σίδνεϋ έχει απαγγείλει ήδη κατηγορίες στον 39χρονο, κατασχέθηκαν τα πάντα που βρέθηκαν στο σπίτι και στο γκαράζ του, τέθηκε προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικά μέτρα και εγγύηση και θα κληθεί στις 4 Οκτωβρίου ενώπιων των δικαστικών αρχών, να αποδείξει πως κατείχε αυτόν τον πλούτο, ενώ εμφανιζόταν ως άπορος και λάμβανε το επίδομα από το ταμείο ανεργίας!

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...