Νέο Nissan Qashqai: Είναι ετοιμοπαράδοτο ή έχει αναμονή;

Η ζήτηση για τη νέα γενιά του Nissan Qashqai κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα. Αν το παραγγείλει κάποιος τώρα στην Ελλάδα, θα το παραλάβει άμεσα ή υπάρχει χρόνος αναμονής;

  • -
  • -

Πλήρως ανανεωμένο, με τολμηρή εμφάνιση, σημαντικές τεχνολογικές προσθήκες και αποδοτικούς κινητήρες, το Nissan Qashqai, δικαίως ανήκει στα best seller της ελληνικής αγοράς. Το ιαπωνικό C-SUV απολαμβάνει εξαιρετικής δημοφιλίας στη χώρα μας, καθώς προσφέρει όλα όσα αναζητεί ο οδηγός από ένα σύγχρονο αυτοκίνητο.

Η ζήτηση για το Qashqai κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, γεγονός που καταγράφεται και από τις ταξινομήσεις. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ, το μοντέλο της Nissan είναι το Νο3 σε πωλήσεις στην κατηγορία του το διάστημα Ιανουαρίου-Ιουλίου 2024, με 1.372 μονάδες.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/388a748a1d80c41cbadf5d1a494c4d07.jpg

Οι αγοραστές το εκτιμούν για τη μοντέρνα αισθητική, το ριζικά ανανεωμένο εσωτερικό του με τις ψηφιακές οθόνες, την πρακτικότητα και τους χώρους. Φυσικά, μεγάλο ρόλο παίζει ο πλούσιος εξοπλισμός, όπως και οι mild hybrid βενζινοκινητήρες της γκάμας, αλλά και ο full hybrid.   

Υπάρχει αναμονή για το Qashqai στην Ελλάδα

Όποιος επιθυμεί να παραγγείλει το νέο Qashqai, δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τον χρόνο αναμονής. Όπως ενημερωθήκαμε από την ίδια τη Nissan, υπάρχουν αρκετά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στη χώρα μας, όποτε οι υποψήφιοι αγοραστές θα παραλάβουν άμεσα το όχημα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/ac84d376d62d1d126194bea6fe9d77a8.jpg

Η ελληνική αντιπροσωπεία έχει προνοήσει, παραλαμβάνοντας αρκετά αυτοκίνητα από το εργοστάσιο, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες. To C-SUV προσφέρεται ως δικίνητο ή τετρακίνητο, σε έξι εξοπλιστικά πακέτα, με τις τιμές να ξεκινούν από 29.900 ευρώ. Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις τιμές του Qashqai

Οι κινητήρες του Qashqai

Το νέο Nissan Qashqai είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με υβριδικά σύνολα βενζίνης. Στη βάση της γκάμας βρίσκεται ο τετρακύλινδρος turbo βενζινοκινητήρας 1.3 lt με mild hybrid σύστημα στα 12V, που αποδίδει 140 ίππους και 270 Nm στην εκδοχή με το χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο. Ακολουθεί το ίδιο μοτέρ αλλά με 158 ίππους και 270 Nm με το αυτόματο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης (CVT) με την ονομασία X-Tronic.

Δείτε ακόμη: Το Nissan Qashqai με τη χαμηλότερη κατανάλωση – Καίει 5,1 lt στα 100 km

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/4b4bbaefc51f257346396828e8c6ef6d.jpg

Η τρίτη επιλογή είναι ένα full hybrid σύνολο που απαρτίζεται από έναν turbo τρικύλινδρο 1.5 lt βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα, αποδίδοντας 190 ίππους και 330 Nm ροπής. Η ιδιαιτερότητα εδώ είναι ότι ο βενζινοκινητήρας δεν συνδέεται καθόλου με τους τροχούς. Το Qashqai e-POWER, όπως ονομάζεται στη συγκεκριμένη έκδοση, κινείται αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα και ο βενζινοκινητήρας λειτουργεί ως γεννήτρια, τροφοδοτώντας με ρεύμα την μπαταρία των 2,1 kWh.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...