Το φθηνότερο Audi του 2024 στην Ελλάδα – Κάτω από 25.000 ευρώ η τιμή του

Είναι compact, δυναμικό, με 3D φώτα και ψηφιακές οθόνες. Αποδίδει 116 ίππους και πληρώνει σε τέλη 79 ευρώ. Αυτό το Audi είναι το φθηνότερο που θα βρεις στην Ελλάδα αυτήν τη στιγμή.

  • -
  • -

Η Audi αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς μάρκες αυτοκινήτων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην παγκόσμια αγορά. Διαθέτει αυτοκίνητα για κάθε απαίτηση, από supermini έως compact SUV, μεγάλα πολυτελή SUV και πανίσχυρα premium ηλεκτρικά.

Όλα τα μοντέλα της γκάμας της διακρίνονται για την ποιότητα, το εκλεπτυσμένο στυλ, τις προηγμένες τεχνολογίες, τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας, τη δυναμική συμπεριφορά στον δρόμο και τους αποδοτικούς κινητήρες. Ποιο όμως είναι το φθηνότερο που μπορεί να αγοράσει κανείς αυτήν τη στιγμή στη χώρα μας; Η απάντηση είναι το Audi A1 Sportback.

audi

Το μικρότερο αυτοκίνητο στην οικογένεια της γερμανικής μάρκας είναι και το πιο οικονομικό, με την τιμή εκκίνησης σύμφωνα με τον πρόσφατο τιμοκατάλογο της ελληνικής αντιπροσωπείας να ορίζεται στα 24.980 ευρώ.

Τι παίρνεις σε αυτά τα χρήματα

Η τιμή αυτή αφορά την έκδοση A1 Sportback Advanced 1.0 TFSI. Κάτω από το καπό φέρει τον τρικύλινδρο turbo 1.000άρη κινητήρα απόδοσης 116 ίππων και 200 Nm ροπής. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 9,7 sec και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 203 km/h.

audi

Η μέση κατανάλωση είναι στα 5,5 lt ανά 100 km και οι εκπομπές ρύπων στα 123 gr/km CO2, με τον κάτοχο να πληρώνει για τέλη κυκλοφορίας το ποσό των 79 ευρώ.

Δείτε εδώ τη δοκιμή του νέου Audi A3 Allstreet 35 TFSI S Tronic

Όσον αφορά στον εξοπλισμό, το αυτοκίνητο φέρει στάνταρ διζωνικό κλιματισμό, ψηφιακή οθόνη και ψηφιακό πίνακα οργάνων, τα συστήματα Audi pre sense, κάμερα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, αυτόματο φρενάρισμα και πολλά ακόμη. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τα στοιχεία του αυτοκινήτου Στο σαλόνι μπορούν να φιλοξενηθούν 4 άτομα, με τον όγκο του χώρου αποσκευών να ανέρχεται στα 335 lt.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...