Η MG φέρνει Ελλάδα το νέο υβριδικό SUV των 200 ίππων - Καίει 5,1 lt/100 km

Ένα νέο υβριδικό SUV φέρνει στην Ελλάδα η MG, το οποίο χαρακτηρίζεται από την αυξημένη ισχύ και τη χαμηλή κατανάλωση. Πότε και πού θα το δούμε από κοντά;

  • -
  • -

Το ολοκαίνουργιο MG ZSMax HYBRID+, έρχεται να επεκτείνει περαιτέρω και να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πλούσια γκάμα των μοντέλων της MG στις κατηγορίες των SUV μοντέλων.

Αν και το όνομα δημιουργεί συνειρμούς με το MG ZS που ήδη κυκλοφορεί, το νέο MG ZSMax HYBRID+ είναι ένα τελείως διαφορετικό μοντέλο, με διαφορετικές διαστάσις, το οποίο τοποθετείται στη C-SUV κατηγορία, μία από τις σημαντικότερες της αγοράς, συμπληρώνοντας έτσι την ευρεία γκάμα των μοντέλων της MG και πιο συγκεκριμένα των: MG3 HYBRID+ (κατηγορία B), MG ZS (κατηγορία B-SUV), MG HS (κατηγορία D-SUV) και των ηλεκτρικών MG4 (κατηγορία C) και MG ZS EV (κατηγορία B-SUV), ενώ αναμένεται και το roadster supercar, το ηλεκτρικό MG Cyberster με επιδόσεις που θα κόβουν την ανάσα!

2-mg-zs-max-hybrid+-ivridiko-yvridiko

Διαστάσεις και εκδόσεις του MG ZSMax HYBRID+

Το MG ZSMax HYBRID+ με αμάξωμα 4,43 μέτρα μήκος, 1,82 μέτρα πλάτος και μεταξόνιο 2,61 μέτρων έρχεται να τοποθετηθεί στην κατηγορία των C-SUV. Το HYBRID+ υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης προσφέρει αυξημένη απόδοση, κορυφαίες επιδόσεις και μεγάλη άνεση στην κάλυψη αποστάσεων, εμφανίζοντας ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση, ενώ διαθέτει νέες τεχνολογίες για περαιτέρω βελτίωση της ασφάλειας και της άνεσης.

Δείτε ακόμα: Ποια εταιρεία δίνει εγγύηση για πάντα; - Πουλάει και στην Ελλάδα

Το ολοκαίνουργιο νέο MG ZSMax HYBRID+, θα είναι διαθέσιμο στη χώρα μας σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, Excite, Exclusive και Luxury. Αμφότερες οι εκδόσεις του μοντέλου συνοδεύονται από το γνωστό πλέον πακέτο τριπλής φροντίδας που περιλαμβάνει, 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση ή 150.000 χιλιομέτρων, 7 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και 7 χρόνια δωρεάν έλεγχο οχήματος.

3-mg-zs-max-hybrid+-ivridiko-yvridiko

Το MG Pilot, το οποίο περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά τεχνολογιών ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού, είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις του ολοκαίνουργιου μοντέλου και περιλαμβάνει adaptive cruise control, ενεργό φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και ποδηλάτων, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, προειδοποίηση αναχώρησης από τη λωρίδα, προειδοποίηση για εμπόδια κατά την οπισθοπορεία και για την ύπαρξη εμποδίου στα σημεία που δεν καλύπτουν οι εξωτερικοί καθρέπτες, προειδοποίηση σύγκρουσης και υποβοήθηση κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Μεγάλη ισχύς, αλλά και χαμηλή κατανάλωση από το MG ZSMax HYBRID+

Το ισχυρό, αποτελεσματικό και προηγμένο υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης αποδίδει συνδυαστικά 197 ίππους. Συγκεκριμένα, υπάρχει βενζινοκινητήρας 1,5 lt με ισχύ 102 ίππων και ένας ηλεκτροκινητήρας που αποδίδει 136 ίππους και ροπή της τάξης των 250 Nm.

Αυτός ο συνδυασμός εξασφαλίζει μια κορυφαία οδηγική εμπειρία με εξαιρετικές επιδόσεις, φτάνοντας τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 8,7 δευτερόλεπτα. Η μπαταρία υψηλής τάσης 1,83 kWh επαναφορτίζεται από μια υψηλής απόδοσης γεννήτρια 45 kW για να προσφέρει τη δυνατότητα σημαντικής εξοικονόμησης κόστους λειτουργίας, με βελτιωμένη οικονομία καυσίμου 5,1 lt/ 100 km (WLTP Μικτή) και χαμηλές εκπομπές CO2, 113 g/km.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...