Top 10 Μοντέλα 26 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου

Top 10 Μοντέλα 26 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου

Αλλαγές σε όλες τις θέσεις έχουμε αυτήν την εβδομάδα, καθώς ούτε ένα μοντέλο από εκείνα που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον σας δεν έμεινε στο ίδιο σημείο με 7 μέρες πριν.

  • -
  • -

Οι αλλαγές περιλαμβάνουν και την κορυφή, καθώς η πρωτοκαθεδρία πέρασε εκ νέου σε ένα μοντέλο που το έχουμε δει πολλές φορές εκεί.

Συγκεκριμένα, τα σκήπτρα επέστρεψαν στα χέρια του Suzuki Ignis, με το Toyota Aygo X να είναι δεύτερο, έχοντας αμφότερα κερδίσει από μία θέση. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου φιγουράρει πλέον το Mitsubishi Space Star, το οποίο έχει κερδίσει δύο θέσεις.

Από δύο θέσεις έχουν κερδίσει και τα Kia Picanto, FIAT Panda και FIAT 500, τα οποία πλέον είναι στα σκαλοπάτια νούμερο τέσσερα, πέντε και έξι, αντίστοιχα. Τρεις θέσεις ανέβηκε το SEAT Ibiza όντας πλέον έβδομο, ενώ πτώση τεσσάρων θέσεων είχε το Suzuki Vitara και καταλαμβάνει την όγδοη θέση.

Ένατο είναι πλέον το Skoda Kodiaq, ο ηγέτης της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ με απώλεια μίας θέσης το Suzuki Swift αναλαμβάνει να κλείσει αυτήν τη δεκάδα.
Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...