Έκλεψαν από ομάδα 4 Porsche – Ξεπερνά το 1,5 εκατ. ευρώ η αξία τους

Οι δράστες αποχώρησαν από τις εγκαταστάσεις της Rennsport-one με τέσσερις αγωνιστικές Porsche, το motorhome της ομάδας και πλήθος ανταλλακτικών!

  • -
  • -

Η αγωνιστική ομάδα Rennsport-one δέχτηκε ένα σκληρό χτύπημα όταν ενημερώθηκε από τα συστήματα ασφαλείας στις εγκαταστάσεις της στη Νότια Φλόριντα, ότι το motorhome της ομάδας, με τέσσερις αγωνιστικές Porsche και πλήθος ανταλλακτικών έκαναν φτερά!

Το motorhome βρέθηκε οι Porsche όχι

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Justin Bellinzoni, δήλωσε στο NBC6, ότι έλαβε ειδοποίηση από το σύστημα ασφαλείας των εγκαταστάσεων της Rennsport-one ξημερώματα Κυριακής, για παραβίαση του χώρου.

Λίγο αργότερα, παρακολούθησε από τις κάμερες ασφαλείας τους δυο δράστες, να αποχωρούν από τις εγκαταστάσεις έχοντας μαζί τους το motorhome της ομάδας όπου έκρυβε στα ενδότερα του δυο αγωνιστικές Porsche και πλήθος ανταλλακτικών καθώς και το τρέιλερ που κουβαλούσε το φορτηγό, το οποίο είχε φορτωμένες πάνω του δυο ακόμα αγωνιστικές Porsche!

To motorhome της Rennsport-one είχε φυσικά σύστημα εντοπισμού (με GPS), κάτι που προφανώς γνώριζαν οι κλέφτες οι οποίοι το εγκατάλειψαν σε μια ερημική τοποθεσία στη Νότια Φλόριντα.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε το «φορτηγό» μπορεί να βρέθηκε αλλά το περιεχόμενο του είχε κάνει φτερά όπως επίσης και το τρέιλερ με τις δυο ακόμα αγωνιστικές Porsche! Η αστυνομία εξέτασε εξονυχιστικά το motorhome και το τρέιλερ της ομάδας για στοιχεία και αποτυπώματα αλλά μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί το παραμικρό που να οδηγεί στη σύλληψη των δραστών.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Justin Bellinzoni, προσέλαβε ιδιωτικούς ντεντέκτιβ για να βρουν το πολύτιμο φορτίο, παρόλα αυτά, στις δηλώσεις του στη κάμερα του NBC6 φάνηκε να δίνει «συγχωροχάρτι» στους ληστές τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Σημασία έχει να μαθαίνουν από αυτά και να τα διορθώνουν».

Δείτε ακόμη: Η νέα απάτη με το σημείωμα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου

Ο ίδιος εξήγησε ότι δε θα κινηθεί νομικά εναντίον των δραστών αρκεί να τον ενημερώσουν για το σημείο όπου έχουν κρύψει τις τέσσερις αγωνιστικές Porsche της ομάδας του, γιατί όπως ξεκαθάρισε «θέλει πίσω τα αυτοκίνητα για να μπορέσει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις που έχει η ομάδα του απέναντι στους υπαλλήλους του αλλά και στους χορηγούς που τους στηρίζουν τόσα χρόνια».

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...