Το SUV της Toyota που «τρελαίνει» την Ελλάδα - Άπιαστο στις πωλήσεις

Η Toyota είναι αγαπημένη μάρκα του κοινού στην Ελλάδα, όμως ένα SUV μοντέλο της ξεχωρίζει, καθώς οι πωλήσεις του ξεπερνούν κάθε άλλο αυτοκίνητο, με μεγάλη διαφορά.

  • -
  • -

Στην Ελλάδα, αλλά και στις περισσότερες χώρες του κόσμου, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που αγοράζουν κάποιο καινούριο αυτοκίνητο επιλέγουν ένα SUV. Ενδεικτικά στη χώρα μας το ποσοστό των SUV είναι περίπου 60%, στοιχείο που δείχνει τη στροφή που έχει πραγματοποιήσει το αγοραστικό κοινό, όσον αφορά τις επιλογές του στα καινούρια αυτοκίνητα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/173b1df5c711627c762c7ed142b96103.jpg

Ένα SUV της Toyota είναι το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο στην Ελλάδα

Όπως αναφέραμε, τα ποσοστά των SUV στην Ελλάδα είναι πολύ υψηλά, ενώ περνώντας στις μάρκες αυτοκινήτων η Toyota είναι εκείνη που φιγουράρει στην πρώτη θέση των ταξινομήσεων.

Δείτε ακόμα: Το SUV της Toyota που καίει 3,6 ευρώ/100 km – Έχει όφελος 9.000 ευρώ

Έτσι, δεν προκαλεί εντύπωση ότι ένα SUV που κατασκευάζεται από την Toyota είναι το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο στην Ελλάδα, έχοντας πετύχει πολύ υψηλά νούμερα ταξινομήσεων το πρώτο οχτάμηνο του έτους.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/bbe07a539e94e9b10eccbc0c3eb0af01.jpg

Ποιο SUV της Toyota είναι το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο στην Ελλάδα;

Φυσικά, το SUV που κατατάσσεται ως πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο στην Ελλάδα είναι το Toyota Yaris Cross, καθώς έχει καταγράψει 5.876 ταξινομήσεις στο διάστημα Ιανουάριος – Αύγουστος 2024.

Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούλιο ήταν 4.999 αυτοκίνητα. Σε αυτό το νούμερο ήρθαν να προστεθούν οι 877 μονάδες του Αυγούστου (σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία), με αποτέλεσμα το δημοφιλές μοντέλο να αυξήσει περαιτέρω τη διαφορά από τους ανταγωνιστές του.

 Η τιμή του Toyota Yaris Cross στην Ελλάδα ξεκινά από 24.270 ευρώ. Για να δείτε αναλυτικά όλες τις εκδόσεις και τις τιμές του ιαπωνικού SUV, πατήστε εδώ.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...