Porsche έσπασε τις μπάρες στην Αττική Οδό – Τι είχε η μαξιλαροθήκη στο κάθισμα;

Ο οδηγός της Porsche όχι απλά έσπασε τις μπάρες των διοδίων στην Αττική Οδό, αλλά για να ξεφύγει μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Η αστυνομία βρήκε μια μαξιλαροθήκη στο πολυτελές SUV.

  • -
  • -

Συναγερμός σήμανε χθες το βράδυ στο κέντρο επιχειρήσεων της αστυνομίας, όταν το κέντρο άμεσης δράσης έλαβε κλήση για ένα ύποπτο αυτοκίνητο. Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό μιας Porsche Cayenne να σταματήσει, στην περιοχή της Ραφήνας. Ο οδηγός ωστόσο, επιτάχυνε και εισήλθε στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Στο ύψος της λεωφόρου Πεντέλης έσπασε τις μπάρες των διοδίων, προκειμένου να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που τον ακολουθούσαν. Όταν έφτασε στην Κηφισίας, το Cayenne βγήκε στο «δακτυλίδι» και άρχισε να κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/d5348464fff5ce65e437182c2debf53d.jpg

Περιπολικά και μηχανές της ΕΛΑΣ προσπαθήσαν να ακολουθήσουν προσεκτικά την Porsche με τους 4 επιβάτες. Σε κάποιο σημείο και συγκεκριμένα στην οδό Πλαταιών στο Μαρούσι, οι υπόπτοι εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Δείτε ακόμη: Πώς οδηγός Porsche σκοτώθηκε από λακκούβα;

Οι αστυνομικοί που έλαβαν μέρος στην καταδίωξη, εντόπισαν το αυτοκίνητο και κατά τον έλεγχο βρήκαν μια μαξιλαροθήκη σε ένα από τα καθίσματα, η οποία έκρυβε μέσα διάφορα τιμαλφή. Πιθανότατα πρόκειται για κλοπιμαία, αλλά αυτό θα διαπιστωθεί κατά την έρευνα. Το όχημα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εντοπισμό αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού ενώ θα ελεγχθεί ώστε να διαπιστωθεί αν ήταν κλεμμένο.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων δραστών συνεχίζονται. 

φωτό αρχείου - πηγές: ertnews, απε-μπε

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...