Επιστροφή στην κανονικότητα με… οδηγό την FlexCar!

Ο Σεπτέμβρης είναι ο ιδανικός μήνας για μια νέα αρχή. Και η FlexCar είναι ο τέλειος σύμμαχος για το καινούργιο ξεκίνημα, προσφέροντας μέγιστη ευελιξία, άνεση και ξεγνοιασιά.

  • -
  • -

Το τέλος του καλοκαιριού ερμηνεύεται με διαφορετικό τρόπο από τους περισσότερους ανθρώπους. Κάποιοι μελαγχολούν για το τέλος των διακοπών, άλλοι ζητούν μερικές ακόμη ημέρες ξεγνοιασιάς, ενώ λίγοι εντοπίζουν ευκαιρίες για μια δυνατή νέα σεζόν, γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για εξέλιξη. Όλοι όμως, μπορούν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να βρουν την αφορμή προκειμένου να κάνουν μια νέα αρχή! Άλλωστε η καθημερινότητά μας, μπορεί να βελτιωθεί με πολλούς τρόπους, με αποτέλεσμα να γινόμαστε περισσότερο παραγωγικοί, αποβάλλοντας το άγχος και την πίεση που μας κρατάνε πίσω. Η FlexCar, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τον τρόπο να συμβάλλει στην καθημερινότητά μας, δίχως να περιορίζεται απλώς στην παροχή του αυτοκινήτου μας.

Back to base!

O προγραμματισμός και οι σωστές προτεραιότητες, είναι δύο βασικές αρχές της αναδιοργάνωσης που πρέπει να κάνουμε τον Σεπτέμβρη. Η FlexCar δεν περιορίζεται αποκλειστικά στον ρόλο μιας εταιρείας για leasing αυτοκινήτου αλλά δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις, ώστε ο χρήστης του οχήματος να είναι απολύτως ξέγνοιαστος, «ξεχνώντας» ουσιαστικά το διαδικαστικό κομμάτι του αυτοκινήτου, για να εστιάσει στην εργασία και όλα τα σημαντικά για εκείνον ζητήματα. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει μόνο να διαλέξει το όχημα και να ακολουθήσει τη σύντομη διαδικασία απόκτησης, με όλα τα υπόλοιπα να αφορούν πλέον την FlexCar, με μοναδική «ευθύνη» του να είναι το μηνιαίο μίσθωμα. Συντήρηση, μεικτή ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας, ελαστικά, δεν συγκαταλέγονται στις υποχρεώσεις του.

FlexCar, όμως, σημαίνει ευελιξία. Και αυτό είναι άμεσα αντιληπτό από κάθε σκοπιά. Για παράδειγμα ο χρήστης του οχήματος δεν είναι δεσμευμένος για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μπορεί όποτε θέλει να επιστρέψει το όχημα που οδηγεί και να διακόψει τη συνεργασία του. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να το εξαγοράσει ανά πάσα στιγμή, ενώ του δίνεται μέχρι και η ελευθερία αλλαγής του οχήματος, επιστρέφοντας πίσω το δικό του και αποκτώντας ένα άλλο από τον στόλο της εταιρείας, στην περίπτωση που οι ανάγκες (ή οι προτιμήσεις του) αλλάξουν. Όλα τα παραπάνω δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες προκειμένου ο οδηγός να απολαμβάνει στο έπακρο ένα σύγχρονο και άριστα συντηρημένο αυτοκίνητο, χωρίς όμως να ανησυχεί για τίποτα.

Σε περιμένει το νέο σου όχημα

Αν έχεις σαν στόχο να κάνεις ευκολότερη, ασφαλέστερη και πιο άνετη την καθημερινότητά σου, η FlexCar είναι η πιο σωστή απάντηση. Και αυτό γιατί μπορείς να αποκτήσεις το νέο σου όχημα χωρίς προκαταβολή, παρά μόνο το FlexDeposit που ισούται με 1 μίσθωμα. Τα προνόμια δεν τελειώνουν εδώ αφού η FlexCar δίνει την επιλογή δωρεάν αναβάθμισης του οχήματος μετά τους 14 μήνες (χωρίς να πληρωθεί ξανά το FlexDeposit) και επιστρέφει το ποσό του FlexDeposit μετά τους 28 μήνες, μειώνοντας ακόμη περισσότερο το κόστος. Σε συνδυασμό με τις μειωμένες χρεώσεις και την προσφορά επιπλέον χιλιομέτρων τον μήνα, αποτελεί την κορυφαία επιλογή και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία αναβάθμισης της καθημερινότητας, προσφέροντας παράλληλα ευελιξία και μηδέν άγχος!

Αυτός ο Σεπτέμβρης, είναι μήνας… αλλαγών. Ανακαλύψτε την γκάμα αυτοκινήτων, επαγγελματικών και μοτοσυκλετών της FlexCar και αποκτήστε το δικό σας νέο όχημα, άμεσα!

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...